Bezos ei kasuta äratuskella! Ta ärkab iga hommik üles loomulikult, kuna leiab, et unefaase ei saa sunnitud äratusega katkestada. Seejärel ei kiirusta ta mitte kohe tööle, vaid einestab koos oma abikaasa, kirjanik MacKenzie Bezosega. Seetõttu ei säti ta enda päevakavasse ka hommikusi kohtumisi, et perega kvaliteetaega nautida. Nende peres kasvab neli last.

Üleüldse ei usu Bezos koosolekutesse, on teada, et Amazoni investoritega kohtub ta aastas kokku vaid kuus tundi. Kui aga siiski toimub mingisugune koosolek, on tal kahe pitsa reegel, mis tähendab seda, et ühelegi koosolekule ei kutsuta rohkem inimesi, kui kaks pitsat suudaks toita.

Bezose kohta on räägitud, et ta olevat varem olnud üsna keevaline ülemus, ent on sellega tegelenud. Nimelt palkas ta treeneri, kes tema rasket iseloomu maha aitaks rahustada. Üleüldse on ta üsna karm ülemus. Kuigi muudes tehnoloogiafirmades on töötajatel helged boonused, siis Amazoni heaks töötavad inimesed tasuta lõunaid ja massaaže nautida ei saa.

Pärast tööpäeva söövad nad koos perega õhtust ning Bezos peseb seejärel nõud. “Olen veendunud, et see on seksikaim asi, mida ma teen,” on mees öelnud.

Kindlat informatsiooni pole, et Bezos mingit kindlat trennirutiini järgiks, ent pildid temast näitavad, et füüsis on tal hea! Hiljuti kõrvutati teda suisa Vin Dieseliga, kuna mõlemad rokivad kiilakat pead, maitsetuid päikeseprille ja tugevaid käsivarsi.

Bezose lemmikseriaal on “Star Trek”, tema teine kosmoseteemaline hobi on allveelaevaga NASA rakettide otsimine, nendele retkedele võtab ta ka lapsi kaasa.

Maailma rikkaim mees pole unustanud une tähtsust – iga öö magab ta vähemalt kaheksa tundi.