Vaata kõiki sündmusi ürituste andmebaasist mistoimub.ee!

Hiiumaal Kärdlas süttib lõke 23. juunil kell 20 Rannapaargu mäel. Esineb ansambel Hellad Velled ja süüdatakse tuleskulptuurid.
Käina vallas tähistatakse püha 22. juunil Kassari kiigeplatsil. Kell 20 algaval peol esineb ansambel Apelsin, toimuvad võistlused ja mängud.

Saaremaa suurim ja võimsaim jaanituli toimub 23. juunil Kuressaare lossihoovis algusega kell 19. Üles astuvad Fix, Shanon ja Caater. Ürituse toimumise päeval maksab pilet 150 krooni.
Leisi jaanituli toimub samuti 23. juunil. Toimuvad põnevad võistlused, tantsuks mängib Uno Kaupmees. Saab diskotada ja küladevahelist jalgpallimatši vaadata.

Pühajärve jaanituli süüdatakse samuti 23. juunil. Suurejoonelisel peol esinevad nii Meie Mees, Smilers kui ka Tanel Padar&The Sun. Täiskasvanu pilet kohapeal maksab 275 krooni.

Palmse mõisa jaanipäev algab 23. juunil mõisa moonakatemajasalgusega kell 19. Esineb ansambel Apelsin, kõlab Eesti rahvamuusika,näeb rahvatantsu ja saab osa jaanipäeva kommetest ning kiigelauludest.
Pilet hind 100 krooni ja lastele 40 krooni.

Metsavenna talul on sel aastal juubel - 10 aastat. Juubelijaanipidu lubatakse võimsamat kui kunagi varem. Mängivad ja laulavad Bedwetters, Terminaator, Ivo Linna ja Rock-Hotell ning Voldemar Kuslap. Lisaks veel murumängud ja võistlused. Täiskasvanule maksab pilet 200 krooni, pensionäridele ja lastele vanuses 7-12a. 150 krooni.

Stroomi rannas algab pidu 23. juunil kell kell 18. Rahvast lustitab Renxx. Lastele pakuvad rõõmu jõuluvana, Limpa ja jaanitroll. Pidu kestab kella 23ni.

Vabaõhumuuseumis Tallinnas süüdatakse lõke 23. juunil kell 19. Eesti Vabaõhumuuseumi jaanilaupäev teeb rännaku mööda eesti kultuuri juubeliradu: osa saab nii 1929, 1969 kui 2009. aasta jaanikust.
Lastele pakuvad lusti klounid Piip ja Tuut. Kaasajas saab kaasa elada humoorika muusikakollektiivi Pärnu Poisid lugudele ning tantsida oma 20. sünnipäeva tähistava Väikeste Lõõtspillide Ühingu pillilugude järgi.
Pidulised viib kohale eribuss, mille marsruut näeb välja järgmine: kell 18 ja 19 väljub buss Õismäe tee lõpp-peatusest, läbib Haabersti ringi peatudes igas bussipeatuses ja lõpetab Eesti Vabaõhumuuseumi ees. Esimene peatus: Väike-Õismäe, edasi tulevad Õismäe ringil Kullerkupu, Nurmenuku, Karikakra, Sinilille, Meelespea, Rukkilille, Haabersti, Sõba, Tanuma, Rocca al Mare. Tagasiteel kõik samad peatused, ainult vastupidises suunas. Tagasisõit Vabaõhumuuseumi eest kell 22, 23 ja 24.

Aegna saarel algab jaanituli 23. juunil kell 20. Toimub kotijooks, saapaviskamine ning teised lõbusad rahvalikud külamängud.
Liinilaev Juku väljub 23. juunil Linnahalli sadamast tavapärase graafiku järgi. Pileteid on võimalik osta Linahalli sadamas asuvast Lindaliini kassast, Tallinna Kaubamajast (Galeriis) ning Juku laevalt. Edasi-tagasi täispilet maksab 95 ja ühe suuna pilet 65 krooni.

Saue rahvas saab üle lõkke hüpata 23. juuni kell 21. On disko, Karl Madis ja ansambel Karavan.
Anna teada ka oma kodukandis toimuvast jaanitulest! Kirjuta info kommentaaridesse!