Vana arm ei roosteta! Mirtel Pohlast (27) aasta tagasi lahku läinud näitleja Tambet Tuisk (33) püüab kauni näitlejanna südant tagasi võita. Sarnased mõtted liikuvat ka neiu teise ekskallima, Rasmus Kaljujärve (28) peas!

 
Mirtel ja Tambet saabusid R2 Aastahiti gala järelpeole ööklubisse Hollywood suurema seltskonnaga, kuid üsna varsti eraldusid teistest. Noored lõid kirglikult tantsu ja vahetasid vallatuid pilke. Aeg-ajalt tegi Tambet mõne žesti, mis lõppes Mirteli puudutamisega. Neiu vastas samaga.
Mirteli ja Tambeti suhe algas poolteist aastat tagasi, pärast seda, kui otsa oli saanud Mirteli ja Eesti ühe ihaldusväärseima näitleja Rasmus Kaljujärve aastaid kestnud armu-
lugu. Ka Rasmus ei jäänud kauaks üksi, tema võrgutas lauljanna Lenna Kuurmaa (24).
Mirteli ja Tambeti armupaunas jätkus püssirohtu vaid pooleks aastaks. Mehe uueks silmarõõmuks sai kunstnik Kristiina Ago, keda on varem nähtud teleprodutsent Ken Saani ja režissöör Jan Erik Nõgisto käevangus.
Mirtel ja Tambet jätavad vastuseta küsimuse, kas nende vahel on taas armuleek lahvatanud. Loole lisavad vürtsi Kaljujärve sõbrad, kelle sõnul püüab ka tema Mirtelit tagasi võita. Rasmus olevat endise pruudi juba kohtingulegi viinud!