Tegemist on viiekorruselise majaga, milles on viis magamistuba ja mille kogupind on 1021 ruutmeetrit. Täpsemalt maksis kaunis elamine 25 100 295 eurot. Selle raha eest ei saanud Gaga mitte ainult uhket pinda vinges kohas, vaid majas on ka hulgaliselt lisasid.

Välimuselt on maja modernne ja lummav. See on valgetes ja hallides toonides. Elutoas paikneb hubane kamin, mis loob kodus mõnusa tunde. Alla ei jää ka magamistoad, kus on kasutatud halli, hõbedat ja valget. Põrandaid katab vaip ja ruumi valgustavad imekaunid lühtrid.

Külluslik on ka maja köök, sest lisaks kõigele muule on seal marmorist tasapinnad. Kirss tordil on aga see, et köögist pääseb mõnusale terrassile, kus asub kümnekohaline laud ja viimase peal grill. Nii et varsti võivad Gaga lähemad sõbrad oodata ilmselt ka peokutset, mille saavad ainult väga valitud inimesed.

See pole aga kõik, sest maja ümber on ka 185-ruutmeetrine õueala, kus on bassein, jõusaal, veinikelder, privaatne kino, spaa ja veel kõiksuguseid võimalusi elu nautimiseks. Ole ainult ise aktiivne ja mine tee, mida hing ihaldab.

Samas pole imestamisväärne, et maja on nii uhke: varem kuulus uhke häärber disainer Karim Rashidile. Kauni kodu lähiümbruses elavad staarid nagu Katie Holmes ja Emma Stone.

Vaata fotosid luksuslikust elamisest SIIT.

Allikas thesun.co.uk