Nii ongi juhtunud, et kurikuulsal rollingstoneril ja elupõletajal Mick Jaggeril ning Prantsusmaa presidendil Nicolas Sarkozyl on arvestatav ühisosa. Sarkozyd, keda eeloleval nädalavahetusel võimalik presidendiks taasvalimine ootab, ja Jaggerit ühendab modelli- ja lauljakarjääri teinud itaalia päritolu kaunitar Carla Bruni, kes tänasel päeval on Prantsusmaa esileedi.

Madame Bruni, kes seisab kindlalt maailma kauneimate naiste seas, on tuntud oma kassisilmsuse ja elegantsete põsesarnade poolest. Kui oma kahekümnendates oli tolleaegne supermodell Carla Bruni  rohkem rock'n'roll, siis täna naudib ta Prantsusmaa esileedi staatust. Kui kauaks viimast jätkub, näitavad sel nädalal ees ootavad Prantsusmaa presidendivalimised.

Kuigi Bruni romantiliste partnerite valik on üsna laia ampluaaga, siis kindel on see, et tema väljavalituid ühendab kuulsus ja edu. Nii võibki naise südame võitnud meeste ridadest leida veel USA multimiljonär Donald Trumpi, filmistaar Kevin Costneri ja muusik Eric Claptoni.

Eks eelolevad valmised näitavad, kas positsioon mõjuvõimsa mehe kõrval on kindlustatud või tuleb endisel modellil leppida eks-presidendi staatuses oleva mehega, mis on juba tunduvalt madalam tiitel, kuigi ütlus on: "once a president, always a president".