Halloo, planeedi maa maised asukad, kes te olete oma üheksast-viieni muredega hõivatud! Kaks eeterlikku artisti – surnuaedade kuninganna LANA DEL REY ja multitalent JAMES FRANCO – hakkavad koos filmi tegema.

«Lanal tuli filmiidee. Ma tahan seda teha, sest see on natuke nagu «Sunset Boulevard»,» räägib Franco ajakirjas V Magazine. «Naine on üksi Los Angelese suures majas. Ta ei taha välja minna. Ta hakkab hulluks minema ja muutub paranoiliseks, sest talle tundub, et teda jälgitakse. Isegi tema oma majas. See on selline vapustav B-film, mis elab Lana peas. See räägib temast, ja see ei räägi temast. Nagu tema muusika.»

Veetlev, hull, võrgutav naine, kelle hullumeelsus muudab veelgi võluvamaks! Milline vapustav idee! Kui vaid meie maine teadvus suudaks nii keerulist ja mitmetasandilist narratiivi vastu võtta.

«Lana elab oma kunstis, ja kui ta tuleb siia maa peale intervjuusid andma, lähevad asjad segaseks, sest ta pole loodud selle planeedi jaoks. Ta on loodud elama maailmades, mida ta loob. Ta on selles maailmas nii pettunud, et ta on loonud omaenda maailma. Laske tal lihtsalt selles elada.»

See on tõesti kõva pauk, kui sa saad oma esimese plaadistuslepingu 22aastaselt. Loodame, et me ei pea kunagi sellist tragöödiat läbi elama.