Umbes kümme aastat tagasi ostis David oma õele Lynne’ile 250 000 naela eest elamise, mille väärtuseks hinnatakse praegu ligi 470 000 naela. Nii et vennaraas on lahke olnud küll. Samas polnud mehel aga aimugi, et tema õe majanduslik olukord on tõesti nii halb.

David on alati püüdnud oma õde moel või teisel aidata, vahendab Daily Mail. Nad räägivad omavahel pidevalt. David ei saa aga hästi aru, kuidas ta õe elu on nii nigelaks muutunud.

Vutiässa õde pani 1999. aastal leivad ühte kappi Colin Everyga ja pulma väisas ka David, kuid ilma Victoriata. Colin ja Lynne said kolm last, kuid 2011. aastal sai paarikese armuõnn otsa ja nende liit purunes. Nad olid koos 11 aastat.

Väljaande Mirror andmetel müüs Lynne peale seda samal aastal oma pulmakleidi eBays 5,50 naela eest maha. Lynne tegi rahaks teisigi asju ja teenis kokku 900 naela.

Perele lähedase inimese sõnul on Lynne’i elu raske seetõttu, et tal kulub kogu aeg lastega tegelemisele ja ta on töötu. Sellepärast proovib ta vähegi väärtuslikke asju netis ära müüa, et kuidagigi ots otsaga kokku tulla.

Juulikuus pihtis Lynne’i 17-aastane poeg Freddie väljaandele Mirror, et ta tunneb end väga halvasti, sest ta on Beckhamite pere poolt just kui eemale tõrjutud. Allikate sõnul elab 13-aastane Josh koos oma ema Lynne’iga kodus, mille ostis neile David, ent Freddie elab oma isaga kahetoalises sotsiaalkorteris.

Lynne pani müüki isegi kasutatud tänavakivid