Arupärimine Saagimilt osutus Publikule väga meeleolukaks, sest bravuuritar otsustas Orgule vähemalt teoorias võimaluse anda, valades mehe komplimentidega üle ning jäädes suhtejuttude osas kelmikalt hämaraks.

Küsimusele, kas tegu oli ühe nädalavahetuse suhtega või on tegu millegi tõsisemaga, vastas Saagim kavala noodiga hääles: "Aga kes seda oskab öelda! See oli kohtumine vikerkaare taga. Kunagi ei või ju teada. Ütleme nii, et igal mõistlikul naisel on vaja oma toitumisnõustajat ja eratreenerit, nii et tehke ise omad järeldused."

Teineteist tunnevad Saagim ja Orgu valdavalt läbi töö ning saatuslikul õhtulgi tõi neid kokku intervjuu. "Oleme kohtunud pealiskaudselt," jagas Saagim enda ja mehe "suhteminevikku".

"Kindlasti hindan tema tervislikke eluviise loomulikult ja väga head välimust," loetleb ta üles põhjuseid, miks talle Orgu meeldib. "See on mees, kellega on lihtsalt väga tore koos aega veeta. Väga lõbus oli. Mulle meeldis tema selline hästi kerge ja humoorikas ellusuhtumine," lisas Saagim.

"Ega ma eriti mehi murra, aga ta on minu kevadine maiuspala," sõnas Saagim naerdes. "Isegi kui see jäi üheks rõõmsaks ja meeleolukaks neljapäevaõhtuks, siis ei juhtu midagi," suhtub ta asjasse siiski kergelt ning avaldas lootust, et aeg näitab, kas suhtest areneb midagi tõsisemat või jääb see pelgalt pinnavirvenduseks.

Seda, kas Orguga on juba tehtud ka ühiseid plaane tulevaks nädalavahetuseks või ootab Saagim pingsalt mehe telefonikõnet, bravuuritar ei avalda ning üksnes naerab küsimuse peale. "Jätaksin hetkel sellele vastamata," on kõik, mida teada saame.

Mida ütleb Erik Orgu?
Loodetavasti ei pea Publik olema Anule halbade uudiste toojaks, ent Erik Orgult samu küsimusi küsides saame vastuseks vaid ühe napi lause: "Õhtu Anuga Padas oli mõnus ja sellele lisas vürtsi sõbralik nali, mida meedia kajastas."

Kas tunded juba jahtunud? Alles mõne päeva eest ajas ta ajakirjale Buduaar hoopis teise tooniga juttu, andes justkui ise põhjust "susinat" uskuda: "Meil oli eile väga lõbus õhtu! Leidsime Anuga ühise keele ja eks näis, mis edasi saab – elan päev korraga."

Kas Saagim ja Orgu tegidki vaid pulli ja vedasid rahvast ninapidi? Sellest oleks kahju küll, sest üht uut kuuma paari oleks sellesse suvesse Publiku veergudele kindlasti vaja! Loodame, et armastus mõlemal ikka õitsele puhkeb, olgu siis koos või eraldi.