Poolteise aasta eest Taisse kolinud \"Lihtsa elu\" Triin ja Toivo Pilt teenivat samal kuurortsaarel elava eestlase väitel raha vabades vetes ujuva kasiinolaevaga.

Eelmise aasta juunis kolis tõsielusarjast "Lihtne elu" tuntud Triin Pilt (endine Tulev) koos abikaasaga Taisse. Ehkki Triinu sõnul oli algul plaanis puhata pool aastat, on nüüd sooja päikese all veedetud aasta ja viis kuud.

Üks samuti Phuketi kuurortsaarel elav eestlane väidab end kindlalt teadvat, mis on Piltide elatusallikaks: "Toivo teenib raha kasiinopidamisega. Tal on suur kaater, millega korjatakse õhtuti Tai ja Kambodža rannikult rikkurid peale ja sõidetakse vabadesse vetesse," räägib allikas Õhtulehele.

Tais on hasartmängud keelatud, Kambodžas aga lubatud. "Tean veel seda, et tema partneriks on politsei, kes turvab kogu asja. Sisse toovad sellised kasiinod päris palju," lisab allikas. Seesama isik vihjas Õhtulehele hiljuti ka seda, et Toivo uus silmarõõm on kohaliku maffiabossi ja suurima elevandifarmi omaniku tütar, kelle seltskonda mees viimasel ajal nautivat.

Toivo lükkab allika sõnad ümber ja räägib, et sellised jutud ajavad juba naerma. Triin aga peab targemaks hoopis vaikida.

Refeeritud täisteksti loe SIIT.