Supermodellihakatistega töötamine polegi kõige hirmsam asi, mida «Ameerika supermodelli» kohtunik Miss J. Alexander läbi on elanud. Mõni nädal tagasi lennul Pariisist Atlantasse elas ta üle pommiähvarduse.

Lennuk, milles oli 235 inimest, suunati Atlanta asemel Maine'i, kui üks reisija teatas, et tema kingades on pommid. Miss J haistis katastroofi, kui reisijatel paluti turbulentsi tõttu turvavööd kinnitada, kuigi mingit turbulentsi ei olnud. «Korraga olid stjuardessidel sellised näod peas, et kõik oli selge,» räägib ta. «Nende silmist paistis hirm. Siis läksid tuled põlema ja meile öeldi: «Palun andke meile oma tekid ja padjad.»
Midagi oli juhtunud, sest lennata oli jäänud veel vähemalt kolm tundi.»
Selgus, et turvameeskond kattis tekkide ja patjadega pommiähvarduse teinud reisija jalad. Lennuk muutis kurssi ja maandus Bangoris, Maine'is, kus pommiähvardaja arreteeriti. Reisijatele teatati, et lennuk maandus turvariski tõttu, kuid kõik sai korda. Reisijad ööbisid Bangoris ja jõudsid Atlantasse järgmisel päeval. 27aastane kurjategija - Afganistani ja Iraagi sõja veteran - seisab silmitsi 20aastase vanglakaristusega. «Ma ei taha midagi sellist enam kunagi üle elada,» ütleb Miss J. «See röövib osakese su hingest.»