Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen (24) võiks olla meie ilurekorditeraamatu esinumber, sest see täiuslik ilu... see toob talle tiitleid justkui möödaminnes! Täna kannab blondiin lisaks Miss Estonia omale veel ka Soome Miss Pin Up’i ja Miss e-Babe 2014 tiitleid.

«Miss e-Babe valiti siis, kui ma Brasiilias fotosessioonil viibisin. Seda võistlust korraldas meesteväljaanne Egorazzi,» seletab Kristina. «Miss Pin Up tiitel on aga Soome Huippumissi nimelise (Tippmiss – toim.) võistluse hulka kuuluv oluline võistlus.»
Kristina pidi küll juba märtsis Hiinasse modellitööd tegema lendama, kuid see lükkus asjatoimetuste tõttu edasi. Ta kihutab justkui kiirteel! «Lähen juuni lõpus Türki Miss Kemer International valimistele Soomet esindama. Vaatame, kuidas seal läheb. Pärast seda põrutan ilmselt Hiinasse. Suvi on tegus!»
Meesterindel on Kristina kasinus kuubis. «Ma keskendun enda töödele. Mul on toredaid sõpru, kellega koos olla, ja meil tuleb oivaline suvi. Käisin hiljuti Metallica kontserdil ja avastasin enda jaoks rockmuusika. Liigun palju rokiinimeste seltskonnas. Suhetega ma hetkel oma pead ei vaeva!»
Järgmiseks ehk tiitlid Miss Rock ja Miss Single?