Lõpuks ometi! Mõnda aega vallaliste ridades figureerinud Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen (26) on lõpuks leidnud selle, millest oli kaua unistanud – hingesugulase! Peaaegu oleks see võinud leidmata jääda, sest Kristina põtkis alguses vastu... 

"Me kohtusime juba tegelikult 2008. aastal klubis, kuid siis jäi see põgusaks jutuajamiseks ja elasime omi elusid edasi. Eelmise aasta lõpus kirjutas ta mulle Facebookis ja kutsus sööma. Ma muidugi ei nõustunud kohe," räägib Kristina. 

29-aastane Kirill ei jätnud aga jonni ja lõunakutseid sadas kaunile blondiinile veel teisigi. "Mõtlesin siis, et okei, süüa tahan ma niikuinii ja lähen. Sellest ajast oleme koos." 

Kristinal löödi aga jalad alt päeval, mil mees talle lõunasöögile vastu tuli ning talle enda valmistatud täisnahast käekoti kinkis. "Mitte keegi pole mulle midagi sellist teinud! See on spetsiaalselt minu jaoks tehtud. Kuldsete käte ja südamega poiss!" 

Nahatöödega tegelev Kirill on Kristina sõnul tark, lõbus, kunstipärane hing, kellesarnast tal varem pole olnud. "Ma olen palju haiget saanud. Minu ekskallim oli 50aastane ja sain sellest suhtest korraliku õppetunni." 

Ühise katuse all noored täna veel ei ela ja kokkukolimisega nad ei kiirusta. Ikka selleks, et armulumm säiliks. „Meil on sama mõttemaailm – kui mina lause alustan, siis tema lõpetab, ja vastupidi. Vaataksin nagu peeglisse! Teeme kõike koos ja käime nüüd ka koos trennis. Kõhulihaseid me tegema ei pea, sest naerame nii palju ja need on pidevalt valusad." 

Nagu eelmainitust oleks veel vähe – Kirill tegi naise jaoks veel ühe žesti! „Ma olen eluaeg vihanud enda käel üht pisikest tüütut sünnimärki, kuid ta lasi nüüd samasuguse ka enda käele tätoveerida!" 

Telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!