Kuidas siis ühe kolmeka korraldamine megastaari maailmas käib?

21-aastase Bieberiga olevat tutvust tehtud ühes ööklubis. Et pidu algab sageli tõeliselt alles afterparty'l, siis kupatati vägagi rõõmus Carter ööklubist uhkesse autojuhiga limusiini, millega põrutati uhkesse Rosewoodi hotelli, kus ootas ees karjakaupa teisigi noori naisi, mehi ja meeletuteskogustes vägijooke.

"Kokku oli neli poissi ja umbes kümme tüdrukut, kõik olid väga glamuursed!" õhkas modell.

Pidu jõudis haripunkti, kui nokastanud Bieber asus oma tantsuliigutusi demonstreerima. "Tahtsin selfit teha, aga turvamees ei lubanud ja võttis mult telefoni üldse ära," rääkis modell, kes vähemalt suusõnaliste meenutustega tasa suutis teha, mis pildistamata jäi.

Siis alanud mäng. "Olgu tüdrukud, hakkame mängima," tsiteeris modell Bieberit, kes olevat asunud ühte tüdrukutest justkui väljakutsena suudlema. "Sealt läks asi kuidagi iseenesest edasi ja hoopis uuele tasemele," muljetas ta. Ühel hetkel meelitas Bieber naise magamistuppa, kus teine naine juba hiigelsuures voodis ees ootas. "Läksime voodisse ja hakkasime hullama," kuulutas modell lehele. Kuna Bieber kippus Carterile rohkem tähelepanu pöörama, siis olevat teine naine peagi uttu tõmmanud ja neid omaette jätnud. "Ta paistis õnnelikum, kui me olime vaid kahekesi. See oli imeline seks. Vahepeal peatusime, tõmbasime suitsu ja ajasime juttu. Ta tundis mu vastu väga huvi. Ütlesin, et ei suuda uskuda, et olen seal koos temaga, mille peale ta vaid naeris ja ütles, et olen lahe," õhkas Carter. "Natuke juustune-ameerikalik oli, aga ta ei valmistanud mulle pettumust," teatas ta.