Omamoodi kurioosum. Vastabiellunud moelooja Ksenia Jedomskihh (26) lõi registreerimise eel küll pruutkleitide kollektsiooni, lausa kümme eksemplari, kuid oma tähtpäeval ei kandnud neist ühtegi!

 
Juuni lõpus registreerisid oma kauase kooselu tunnustatud fotograaf Jürgen Joost (28) ja Ivo Nikkolo disainer Ksenia Jedomskihh, kes pühitses neiupõlvenimest loobumist ja Joostiks saamist pruutkleitide kollektsiooniga «Minu pärand». Peale muutunud perekonnanime palub Ksenia edaspidi oma eesnime puhul kasutada kirjapilti Xenia!
Ema Ingerimaalt, isa Uuralitest, rihtis Eesti Vivienne Westwoodiks hüütav tippdisainer Xenia abiellumise päevale, mis eelnes moekonkursile SuperNoova. Seal esitleski ta oma loomingut - kümmet etniliste elementidega pruutkleiti (näide pildil)!
«Meie abiellumise päeval olid mul veel käed tööd täis - viimased kleidid tikkida!» meenutab Xenia naerdes töist pulmapäeva.
Tütre Aleksandra (1,5) vanemad Xenia ja Jürgen tutvusid seitse aastat tagasi naise koolikontserdil Vanemuise teatris. «Jäime kohe kokku,» räägib noor ema.
Pulmareisil käisid Jürgen ja Xenia küll New Yorgis, aga noore pere lemmiktegevus on hoopis kolmekesi mööda Eesti ilusaid paiku vurada.