Kui Briti staarkoka Gordon Ramsay lambad tema krundilt kogu rohu ära sõid, oli mehel hea meel, kui sõbrad David ja Victoria Beckham pakkusid loomadele maiustamiseks välja oma mõisa 17aakrise maatüki. Kuid koka rõõm muutus õuduseks!

Ühel päeval leiti lauljatar Charlotte Churchi järgi nime saanud kolmekuune lambatüdruk krundilt maha murtuna. Nii Ramsay(40) kui David (32) ja Victoria (33) on õudsest veretööst nende muinasjutulise Herttfordshire’i kodu juures «šokeeritud». Victoria kahtlustas, et hirmsa mõrva panid toime nende kaks rotveilerit, kuid kohalik veterinaararst inspekteeris korjust ning otsustas, et süüdi on hoopis metskass.
Metskasse on Hertfordshire’is nähtud küllaga, kuid ühtki neist ei ole kätte saadud.

«See oli jube!» räägib üks Ramsay’le lähedal seisev isik. «Lammas oli maha tapetud ja liha tema luudelt ära söödud. Gordon oli täiesti endast väljas. Ta oli Charlotte Churchi ja tema kaaslase Gavini (kes nime saanud Churchi peigmehe järgi) suureks kasvatanud ning näinud, kuidas nad Beckhamite rohumaadel maiustades üha priskemaks muutuvad.»

Veterinaar oli 99 protsenti kindel, et, et lamba tappis metsik kass. «Kuna lamba kael ja ükski tema luu ei olnud murtud, ei saa süüdi olla koerad, sest koerad nii ei murra,» räägib asjassepühendatu. «Oleks see olnud rebane, oleks ta esimesena lamba keele kallale läinud. Tema liha oli luudelt rebitud, mis viitab suure kassi tapatööle.»

Kindluse mõttes saadeti lamba korjus Scoltland Yardi lahkamisele.
Ramsay ja Beckhamid uskusid, et nende krunt on lammastele turvaline, sest seda ümbritseb kõrge aed ning lammaste järele vaatavad ka lambakoerad. Nüüd paluvad Beckhamite lapsed, et ema-isa tagaksid nende Shetlandi ponile, kelle nad Elton Johni käest kingituseks said, turvalise äraolemise. Beckhamid on otsustanud, et kaaslaseta jäänud lammas Gavin ja laste poni ei tohi enam öösel väljas olla.