6. -7. veebruaril 2010 näeb Tallinnas Saku Suurhallis toimuva Simpel Session 10 raames ekstreemspordimaailma kuumimat nime – Ryan Shecklerit.

See imelaps, kellest sai professionaalne rulataja, maailmakuulus sportlane, ärimees, heategevuse asutaja ning telestaar, on teinud oma nimest kaubamärgi ning rulamaailma sünonüümi. Pole vahet,kas sa tead Ryanit tema MTV sarja „Life of Ryan“ järgi või on tema nägu tuttav kümnete ajakirjade kaantelt, see noor sportlane on saavutanud oma elu jooksul rohkem, kui enamus terve oma eluajal. Ryanist sai professionaal 13-aastaselt ning seejärel oli tema tõusutee kiire.

Ryan Sheckler sündis 1989. aastal San Clementes, Californias ning kõigest 18-kuu vanusena avastas ta oma isa vana rula, millega tegi oma esimesed sõidukatsetused. Kuue aastaselt veetis ta ligi 22 tundi nädalas rulatrikke harjutades. Ryani isa märkas poja talenti juba varakult ning ehitas nende tagahoovi väikese mini-rampi, kus poiss iga päev tundide viisi harjutas.
Sheckleri karjäär sai alguse 1995. aastal, kui ta isa laiendas nende tagahoovis olevat harjutusparki. Mõned aastad hiljem liitus ta CASL’iga (California Amatöör Skateboarding Liigaga), osales ühel nende võistlusel ning võitis. Maailma nimekaim rulaäss Tony Hawk võttis CASL üritustest osa ning veetis eraldi aega Shecklerit treenides. Aastatel 1997-2001 võitis Sheckler kõik CASL võistlused ning allkirjastas lepingud oma esimese sponsori Arnette’ga (sama firma sponsoreerib ühtlasi ka Tony Hawki). 2006. aastal liitus Sheckler Red Bulli maineka ekstreemsportlaste nimistuga.

Piletid Simpel Session 10 festivalile saabuvad EMT esindustesse üle Eesti müügile 2. jaanuaril.