Näitleja ja meelelahutaja Henrik Normanni elu on liikunud viimasel aastal töises plaanis jõuliselt ülesmäge, kuid seejuures rolli mänginud kaunishing on siiani eesriide varjus püsinud. «Ma olen õnnelik!» tunnistab Henrik esmakordselt oma liitu meditsiinitöötaja Monika Sepaga. 

Henrik Normann (41) ja Monika Sepp (25) on koos juba tegelikult üle kahe aasta. Nad rendivad Nõmmel majaosa ja peavad lugu tagasihoidlikumast joonest – avalikel üritustel ja seltsimelus neid eriti ei kohta. Pealegi pole soovinud kumbki asjade seisust ette tõtata.
«Kõik saavad ju aru, et ma ei saa esimeses vaatuses rääkida teise vaatuse teksti – nii kukuks etendus kokku,» sõnab Henrik. «Nüüd võin öelda, et me elame Monikaga koos, tema on minu väga tore elukaaslane ja meil läheb väga hästi.»
Küllap ka seetõttu läheb Henrikul püünel hästi. Ühteaegu jookseb teles tema osalusel menusari «Faktuaalne kaamera», laval mängib ta koos Kadri Adamsoniga juba teist hooaega näidendit «Tour de Farce ehk Abielu on igavene», esineb Valeri Meladze lauludega ning salvestab uut aastavahetuse meelelahutusshow`d «Edekabel». Viimases lööb kaasa ka Monika 4aastane poeg Cris-Eric, keda nad koos Henrikuga kasvatavad.
Kuigi Henriku punnis kott peidab endas iPad`i, sikutab ta sealt välja hoopis ühe päevinäinud Selveri kalendri. Selle kuupäevi raamivad ruudud on nii tihedalt täis kritseldatud erinevaid esinemiskohti, et see meenutab pigem üht Viiralti graafilist lehte kui kalendrit.
«Näed,» kiidab Henrik, ja annab käega ühe heleda litaka vastu kalendrit. «Siin on Järvakandi, Valga, Pärnu, Kuimetsa, Kiviõli, Haapsalu, Rakvere, Viljandi... See on selles mõttes hea, et ma näen siin tervet kuud. Ja see ei kao ära ja patarei ei lähe tühjaks!»
Henrik end 21.detsembri maailmalõpumeeleoludest häirida ei lase: «Mul on siis just Laekveres kontsert. Järgmisel päeval pean Vormsil olema. (Turtsatab) Aga minul küll ei lõpe kalender ära! Soovitan kõigile, kes arvavad, et siis on maailmalõpp – ostku uus kalender!». Henrik peab pausi, vaatab kalendrit ja osutab siis: «Ega see lõpeb mul ka, näe, siin 31.detsembriga ära. Aga me trükime uue. (Purskab naerma) Kallid maiad, trükkige teie ka uus! Ei ole vaja paanitseda, trükkige uus!»