Adrian McManus väidab, et ta pidi Jacksoni mullivannist väikeste poiste aluspesu välja õngitsema, samuti leidis ta ära peidetud seksivideod.

56-aastane naine sõnas intervjuus, et nägi tihti superstaari Neverlandi rantšos jalutamas väikeseid poisse, kel olid väga napid riided seljas. Ta väidab samuti, et majas olid igal pool vaseliinipurgid ja fotod lastest.

"Neverlandis oli palju vaseliini, eriti Michaeli magamistoas. Ma ei esitanud talle küsimusi, aga samas kahtlustasin ikka. Kui ma käisin tema magamistoas, siis seal olid tihti erilised külalised, väikesed poisid, nad olid koos Jacksoniga mullivannis. Michaeli aluspesu ulpis vees ja väikeste poiste aluspesu samuti," rääkis naine.

McManus väidab, et popikuningal olid kodus raamatud onaneerimisest, samuti VHS kassetid, kus olid "sobimatud" tegevused lastega. "Ma arvan, et need olid seksivideod," tunnistas ta.

Endine majapidajanna töötas Jacksoni heaks neli aastat, kaheksakümnendatel. Ta tunnistas, et ei vaadanud neid kassette, vaid spekuleerib lihtsalt nende võimaliku sisu üle.

Jacksoni võimalikud pedofiilsed kalduvused sattusid meedia huviorbiiti taas eelmisel kuul, kui linastus uus vastuoluline dokumentaalfilm "Leaving Neverland".

Jacksoni perekond on kõik süüdistused tagasi lükanud ja väidavad, et praegu toimub Michael Jacksoni avalik lintšimine.