Ben Affleck ja Jennifer Garner

Hollywoodi poolt üks armastatuimaid paare lõpetas sel suvel 10 aastat kestnud suhte ja murdis mitmete romantikute südame. Kuigi Affleck seda eitas, olevat ta käesoleva aasta kevadel perre palgatud 28-aastase lapsehoidjaga tiiba ripsutanud.

Algselt räägiti,et Benniferiks ristitud paari teed elud olid lahku läinud juba rohkem kui aasta tagasi, mistõttu oli aeg ka elud lõpuks eraldada ning lahku mindi sõpradena.

Megan Fox ja Brian Austin Green

Fox ja Brian Green lõpetasid sel suvel oma üksteist aastat kestnud suhte, kuid väidetavalt ajas Hollywoodi staarpaari lahku Megani karjäär juba kuus kuud varem. Kui Megan suvel kaamerate ette jäi, puudus näitlejatari sõrmest abielusõrmus ning viimati nähti paari koos 9. juunil Beverly Hillsis.

Lahutuspaberid anti sisse septembri lõpus ning abikaasa või omamaise toetuse lahtrisse märkis Brian risti, mis tähendab seda, et mees nõudis Meganilt rahalist toetust.

U.S. actress Halle Berry and her fiance French actor Olivier Martinez pose at Variety's 4th Annual Power of Women event in Beverly Hills, California, in this October 5, 2012 file picture. Berry is pregnant with her second child, her first with Martinez, representatives for Berry said on April 5, 2013. Berry's representatives gave no details, but celebrity news website TMZ, citing sources close to the couple, said Berry was about three months pregnant and is expecting a boy.  REUTERS/Mario Anzuoni/File (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Halle Berryl sai sel sügisel oma abikaasa Oliver Martineziga tülitsemisest kõrini ning otsustas lõpuks mehelt lahutust nõuda. Lähedaste sõnul oli lahutuse põhjuseks keeruliste iseloomude põrkumised, sest Oliver olevat Halle jaoks olnud liiga matšo.

FL: Y100's Jingle Ball 2013 Presented by Jam Wireless Speakers - Press Room

Kanada lemmik staarpaaril sai sel sügisel armastus ots. Kaks aastat koos olnud popstaar Avril Lavigne ja ansambli Nickelback laulja Chad Kroeger otsustas oma abielu lahutada. Tegemist oli Lavigne'i teise abieluga ning Chadi esimesega.

Paar sidus sõlme 2013. aasta juulis privaatsel tseremoonial, kuid koheselt hakkasid ringlema lahutuse kuulujutud. Juba eelmise aasta lõpus võis meest näha ilma abielusõrmuseta, kuid toona lükkas Chad kõik spekulatsioonid ümber.

Gwen Stefani perega väljas

Augustis teatas lauljatar Gwen Stefani, et tema 13 aastat kestnud abielu lahutus Gavin Rossdale'st oli täiesti ootamatu, kuid hiljem selgus, et lahkumineku põhjuseks oli Gavini afäär pere lapsehoidjaga.

Gavin pettis ansambli No Doubt lauljatari lapsehoidja Mindy Manniga, kes oli palgatud paari kolme poja eest hoolitsema. Gwen Stefani sai afäärist teada pärast seda, kui ta leidis oma laste iPad'ist šokeerivad sõnumid ja alastipildid lapsehoidjast. Abielule pandi punkt pärast seda, kui Gavin oma teod üles tunnistas.

Oktoobris pärast 13 aasta pikkust abielu muusik Gavin Rossdale'ist lahutanud No Doubti solist leidis ruttu aga uuearmastuse ning 46-aastase jalustrabava kaunitari ja kolme poisi ema on nüüd ametlikult ehk kõneisikute kinnitusel nüüd paar 39-aastase kantristaar Blake Sheltoniga, kellega koos istutakse talendisaate "Voice" kohtunikulaua taga.

Women's Health Hosts Hamptons 'Party Under The Stars' for RUN10 FEED10

Üheksa aasta jooksul kokku ja lahku läinud paari teed läksid sel suvel Kardashianite klanni fännide suureks pettumuseks lõplikult lahku. Paaril sündis vaid seitse kuud tagasi poeg, kuid Kourtneyl sai lapsikust Scottist kõrini ja jättis ta SMSi teel maha.

Paari on hilisemalt küll koos koos nähtud, kuid mõlemad on kinnitanud, et suhet enam taaselustama ei hakata. Viimasel ajal on Kourtneyt hakatud seostama ka hoopis Justin Bieberiga, kelle seltsis on naine korduvalt hilistel hommikutunidel pidudelt lahkunud.

Actors Sean Penn and Charlize Theron pose to the French fashion house Christian Dior Haute Couture Fall/Winter 2014-2015 fashion show by Belgian designer Raf Simons in Paris

Näitlejad Sean Penn ja "Mad Maxi" staar Charlize Theron, kes kasvatab üksi oma 3-aastast adopteeritud poega Jacksonit, paistsid veel filmi maikuus Cannes'i filmifestivalil toimunud esilinastusel õnnelikumad kui kunagi varem ning levima hakkasid ka kuuldused, et juba 20 aastat omavahel sõbrustanud paar on ka kihlunud.

Theron ja Penn jooksutasid aga sel suvel oma armupaadikese karile pärast vaid veidi üle aasta kestnud suhet.