Kanal 2 reporteri Eda-Liis Kanni ja Eesti rikkaima valla Viimsi endise vallavanema, arhitekt Haldo Oravase armulugu on muinasjutuline. Kahe aasta jooksul tegi armastuse vägi endise talunaise imeväel stiiliikooniks, nagu oli seda aadlipalees kasvanud Audrey Hepburn.

Eda-Liis Kanni (35) ümbersünd on tähelepanuväärne. Veel paari aasta eest tegi ta teles reportaaže, juuksed sorakil ja just-tulin-põllult-pullover seljas. Kohtudes oma elu armastuse, arhitekt Haldo Oravasega (54), kelle kuulsaim projekteeritud rajatis on jalgpallistaadion A. Le Coq Arena, muutus ta tundmatuseni. Nende ühise elu esimene reegel oli: ilus ei olda ainult ekraanil ega kodust väljaspool, vaid ka kodus. Mis tähendab, et kodus dresse ei kanta!
Eda-Liisi kolleegid on juba kaks aastat põnevil – millise outfitiga ta täna rabab? «Eda-Liis on nagu vesi, mis võtab selle vormi, millisesse pudelisse ta valatakse,» ütlevad töökaaslased.

Kuidas sinu muinasjutuline armulugu algas?
Esmakordselt kohtusime me Prangli saarel. Läksin kajastama üht üritust, kus oli ka Viimsi vallavanem koos oma abikaasaga. Mäletan, et nad olid üleni valges, isegi Haldo kingad olid valged. Olin seal koos operaatorist elukaaslase, väikese lapse ja suure kõhuga – olin viimaseid kuid lapseootel. Haldo tühistas kõik oma tegemised ja tutvustas meile saart. Olin tema pädevusest lummatud. Ta oli nagu kõndiv entsüklopeedia, kes võis iga kivi kohta rääkida oma loo.