"Aeg on küps ja noore kuu energiad soosivad uusi ettevõtmisi. Tulin tasa ja targu, läbimõeldult ja pikalt otsides oma kohta. Ma leidisin oma koha Tartus ja nüüd otsin ma teid esindama müstilist ja nõiduslikku Meccat," teatab Marilyn Kerro.

Sensitiiv otsib isikut, kes esindaks teda ning oleks tema nägu ja tegu Tartus: "Kannad edasi õigeid väärtusi, ausust ja heatahtlikkust! Mecca pere ootab oma võimsasse ja pisikesse perre juurde kahte kaunist ja müstilist hinge."

Kerro sõnul oled sa sobiv Mecca hing järgmistel tingimustel: huvitud müstikast ja maagiast, armastad loomingulist tööd ja oled loov, oled sõbralik suhtleja ning teed oma tööd südamega, oled korrektne, aus ja kohusetundlik, valdad inglise ja vene keelt, olmad elementaarset arvutioskust, sulle sobib töö graafiku alusel ning oled kristallidega juba tuttav.

Omaltpoolt lubatakse pakkuda hingerahu, stabiilset tööd kristallide keskel ja konkurentsivõimelist töötasu ning hoida sind kui kristalli! Oma CV ja motivatsioonikirja saab saata aadressil tartu@mecero.ee. Kandieerimise lõpptähtaeg on 25. oktoober 2017!