Meri loksumas rannale, jalutame kunstnik Epp Maria KokamägiGA tema Sepamaa talu valdustes. «Nüüd olemegi uhked maakad, sest Eestimaal on hea elada ja elu ei ole ainult Tallinnas,» sõnab ta.

Kolm aastat tagasi hakkasid Epp-Maria ja tema kaasa Jaak Arro Sepamaal maainimesteks. Kaadrid, mida näete nende kodust, on pilti püüdnud andekas fotokunstnikust poeg Johannes Arro! Nende tütar Anni Arro tuvustab meile oma esimest kodu, mille ta Tallinna südalinna ostis. Aeroobikatreener Kaja Tuisk näitab oma elamises ette, kuidas end kodus trimmi võimelda. Teeme ringkäigu ärimees Alexander Kofkini villas, mis on müügis 4,5 miljoni euroga. Kaeme ka Euroopa kallimaid, umbes 5 miljoni euroseid maju!

Käime külas astroloog Edda Pauksonil, kes tutvustab pärast elukaotusi võetud möllukassi ja -koera – naise arvates pole paremat antidepressanti kui lemmikloomad. Telemees Heiki Valner pajatab samuti oma loomadest, kes on teda rasketest aegadest läbi aidanud. Ootame, et Sinagi tooksid oma lemmiku rambivalgusse! Saada vahva pilt lemmikust Kodu-eri fotovõistlusele ja võid võita talle kolme kuu toiduvaru. Parimad pildid avaldame suvises Kodu-eris.