"Elu on jõudnud tänaseks sinnamaale, et meie lähisuhe Robiga lõppes mõlemapoolse taipamise tulemusena," sõnas Lenna Kuurmaa.

"Meie läbisaamine on endiselt väga hea ja sõbralik, kasvatame koos meie ühiseid tütreid ning oleme lapsevanemad ja sõbrad. Rohkem ja pikemalt oma eraelu teemal midagi kommenteerida ei näe me vajadust," täpsustas laulja.

Lenna ja Robert kohtusid 2005. aastal, mil naine veel ansamblis Vanilla Ninja tegutses. Nimelt käis Robi toonane bänd Slide-Fifty ninja-tüdrukutel kontserdi soojendajaks. Kontserdi soojendamisest arenesid ka noortevahelised soojad suhted ning läbi aastate on Lenna ja Robert olnud koos või lahus.

Viimastel aastatel nautisid Lenna ja Robi pereõnne. Neile sündisid kaks tütart, 2013. aastal ilmavalgust näinud Ami ja 2015. siia maailma sündinud Matilda.

Slide-Fifty ja Vanilla Ninja ühiskontserdist sündis teinegi armastajapaar. Nimelt leidsid sealt teineteist Piret Järvis ja ansambli trummar Kallervo Karu. Kallervo ja Piret jõudsid lausa kihluda, ent paraku leidis see suhe enda lõpu aastal 2012. Tänaseks on Piret abielus muusiku Egert Milderiga.