Abielus esimesest silmapilgust saate tutvustus

Eelmisel nädalal jõudis lõpule TV3 šokeeriv armueksperiment "Abielus esimesest silmapilgust", mis tekitas palju furoori televaatajate seas. Paljudel mõlkus peas küsimus: "Kas saates sõlmitud abielud saavad ikka olla seaduslikud?"

"Inimesed, kes teineteist näinud pole, ei saa abielluda," kinnitas siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakonna juhataja Enel Pungas Õhtulehele. Vürtsi lisas seegi, et saates esinenud paaripanijat ei leidu üheski ametlikus registris, mis tähendab, et tal puuduvad abielu registreerimiseks igasugused õigused.

Juhan Rodrik

Lisaks telebluffile lõi seoses abielusaatega laineid ka saates osalenud Juhan. Kunstihing pandi küll paari Liisiga, aga lisaks oma naisele on Juhani südames eriline koht ka Katrin Siskal.

"Katrin on mu elus sama olulisel kohal kui mu ema, seletas 2011. aastal Lindakivi kultuurikeskuses Katrin Siskale pühendatud näituse avanud Juhan. Noormees ei osanud toona Õhtulehe veergudel välja tuua ühtegi inimest peale oma ema ja Siska, kes oleks teda kunsti tegemisel nii palju aidanud.

Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee koosolek

Teatavasti läks tänavu veebruaris ettevõtja Jaan Tootsi lahku Kati Tootsist, kuid Kroonika andmetel on mees leidnud taas armastuse nimelt nautivat Jaan kauni äridaami Eve Kirsi seltskonda. Väljaanne sahistas, et paar on pealinnas koos silma torganud ja suhtlus olevat tasahilju tuure hakanud koguma.

LOE VEEL: Leidis taas armastuse? Ettevõtja Jaan Tootsi elus figureerib uus daam

Filmi nullpunkt filmi võtted lasnamäel

Möödunud neljapäeval toimus klubis Illustion Tartu koolivaheajapidu, mis lõppes ootamatu puändiga. Suur Papa kutsus keset oma esinemist lavale end provotseerinud fänni ning lõi teda mitu korda rusikaga näkku. Rüselusest ilmus päevavalgele ka mitu videot ning politsei alustas intsidendi uurimist.

Suur Papa ehk Uku Arop vabandas järgmisel päeval: "Vabandan publiku ees, kes kohal olid ja kelle peotuju see intsident rikkus, aga mitte selle indiviidi ees, kes maksis piletiraha ainult selleks, et mind kõigi mu sõprade ja fännide eest provotseerida."

VAATA KÄHMLUSEST TEHTUD VIDEOID:
Riivas Eesti esiräppari tundeid? Suur Papa virutas eilsel kontserdil sõnakale fännile

37-aastane Carmen Kass väisas eelmisel nädalal Tallinn Fashion Weeki ning jäi TV3 kullupilgu ette tavapärasest ümarama figuuriga, mis tõttu hakkasid koheselt rahva seas ringi käima beebikõlakad.

Kas tõesti on Eesti esimodell lapseootel või on ta lihtsalt enda hea figuuri käest lasknud?