Kerli Kõiv

Möödunud nädala keskpaigas tuli ilmsiks, et lauljatar Jana Kask on jalge alt kodumaa tolmu pühkinud ning Hispaaniasse elama põrutanud. Kask pole aga ainus tuntud nägu, kes välismaal õnne on leidnud ja Publik loetles kokku neid lausa 11, kelle jaoks populaarseimateks sihtkohtadeks on Los Angeles ja London. Vaata nimekirja:
TOP 11: Kodumaised staarid, kes on Maarjamaa tolmu jalge alt pühkinud ning võõral maal õnne leidnud

Lisaks: Jana Kask kolis Hispaaniasse karjääri tegema: praegu valitseb Eesti muusikaturul korruptsioon

Siim Kallas

Europoliitikust rootslane Fredrick Federley, kes on kohalikus meedias aastaid tuntud ka kui aktiivne transvestiit nimega Ursula, kuulutas eelmisel nädalal meedias, et Siim Kallasest saab peagi Eesti president ning temast endast loodetavasti Kallase asemik. Nimelt on Federley plaaniks kandideeriga europarlamendi ühe suurima liberaalse fraktsiooni ALDE aseesimeheks, mille juhiks on tõusmas Kallas ning seda arvestusega, et viimane kaua postil ei püsi. Mehe kinnitusel liikuvat Kallase kohta selged kuuldused, et temast saavat peagi Eesti president.

Gerli Padar ja Keemiku päev

Läinud nädalal paljastas lauljatar Gerli Padar Kanal 2 saates "5 aastat hiljem", et ei suhelnud oma rokkstaarist venna Tanel padariga aastaid ja iseloomustas nende suhet ameerika mägedena. Gerli sõnul ei sobinud lihtsalt rokkarielu pahupool tema moraalsete vaadetega lihtsalt kokku. "See ei lähe kokku jah. Seda enam, et ta on ka mu lastele onu. Ma tahaks, et ta oleks mu lastele onu, mitte rokkstaar," tunnistas Gerli.


Vladimir Putin, Irina Viner-Usmanova

Iga Venemaa miljardäri kõval on naine, kelle nägu heal juhul teatakse, rääkimata tema nimest või hobidest. Soome väljaanne Ittalehti koosast nimekirja Venemaa rikkaimate ärihaide abikaasadest, mida Publik enda lugejatega jagas. Muuseas tutvusime iluvõimlemise ristiemaga, vaimuhaigete filantroobiga ja modellist perenaisega, kes lisaks luksuse nautimisele on leidnud ka heategevuse näol endale hobid.


Pühapäeval toimus altkäemaksuskandaali sattunud ja Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Edgar Savisaare kodus Hundisilma talus lahtiste uste päev, millest osasaamiseks sõitis kohale sadu inimesi. Taluhoov oli täidetud tunglevate pensionäridega, kes elu hinna eest tahtsid Savisaare kätt suruda, paar sõna juttu puhuda ja koos pilte klõpsida. Tallinnas tegutsev värvikas hipikunstnik korraldas Hundisilmal ühismaalimise, kuhu soovijad said ka oma käega paar pintsitõmmet jätta. Päeva lõpus viis EELK Tallinna Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu läbi puhastusriituse, et kapo poolt toodud negatiivne energia talust eemaldada.