Viraalne vanaisa
Internetis on vallandunud tõeline pahameeletorm - rahvas elab kogu hingest kaasa imearmsale vanaisale (kes sai lapselapse hellitusnime järgi tuntuks Papaw'ga), kes valmistas oma kuuele lapselapsele suure armastusega hamburgereid ning ootas neid pikisilmi külla, kuid kohale tuli vaid üks.

Val Kilmer
Tänane Kroonika kirjutab, et
viibib mitmeks nädalaks külas Hollywoodi näitleja ning stsenarist Mick Ross, kellega koos töötatakse filmi käsikirja kallal.

Anu Saagim ja Ristomatti Ratia
Kui
ja
möödunud aastal oma 20-aastase abielu lahutasid, oldi põhjustega esiti napisõnalised. Nüüd on mees oma põhjused avaldanud ning rääkis Soome naisteajakirjale Anna antud intervjuus, miks ta tegelikult lahutuse kasuks otsustas.

Reede õhtu on maagiline õhtu: tuhanded noored ja ka vanemad inimesed usuvad, et just tänane õhtu saab olema eriline - isegi kui minnakse samasse öökluppi, kuhu tavaliselt, või saadakse kokku nendega, kellega igal nädalavahetusel. Vabanemise ja armastuse ootus on miski, mis ei kao inimesest kunagi - sensitiivid Marilyn Kerro ja Aleksander Šeps aga usuvad, et suisa unistused võivad täituda, kui väga tahta, ning on selleks puhuks välja lasknud tümakasingli koos DJ Radigastiga. Lugu ilmus tegelikult juba aastavahetusel, ent tasub üle meenutamist kasvõi igal nädalavahetusel. Muusikaline suundumus on siinkohal maitseasi, aga maagiline on teadmine, et seda lugu kuulates soovitud soov peaks sensitiivide sõnul täide minema. Proovi järgi!
Loe edasi ...

Filipp Kirkorov
Vene megastaar
tõi eile Moskvas lavale meeletu show "Я" ("Mina"), mille nimel mees viimasel ajal nii palju alla võttis, et suisa kõhnaks on jäänud.

Viola Beach
Möödunud nädalal jõudis politsei oletusteni, et 13. veebruaril Rootsis autoga sillalt alla kihutanud ning traagiliselt hukkunud Inglise bändi Viola Beachi juhtumi puhul võis tegu olla surmasõiduki juhi tahtliku teoga ning nüüd on ilmsiks tulnud veelgi enam õõvastavaid infokilde.

Evelin Ilves ja Ieva Ilves
"Praeguse seaduse järgi võib riigipea abielluda oma ametiaja eelviimasel päeval näiteks Kurrunurruvutisaare kuningaga ja Eesti maksumaksja peab teda seejärel kogu elu üleval pidama. Ma ei tea, kas me seda tahame ja on see ka aus ja õiglane," küsib
.

Taavi Peelo
"Sain rolli uues Inglise draamaseriaalis "Destiny", mis räägib loo kuidas kaks peategelast võitlevad Eestist pärit terroristist kurikaela Dimitri vastu," rääkis Publikule mõned aastad Inglismaa filmimaailmas tööd teinud
.

Axl Smith
Populaarne Soome telesaatejuht ja hiphopimuusik Axl Smith on sattunud röögatusse seksiskandaali: selgus, et ta on oma kodus filminud vahekordi kümnete naistega.