Hiljuti Eesti presidendiks kandideerinud riigikogulane Mailis Reps on taaskord lapseootel.

President Donald Trump esileedi Melania ja poja Barroniga
Samal ajal kui täna USA 45. presidendiks valitud
oma võidukõnet pidas, seisis tema 10-aastane poeg
tema vasakul käel. Et sel hetkel oli Ühendriikides sügav öö, siis tegid poisi väsinud näoilmed miljonitele televaatajatele palju nalja: isa kõne oli pikk ning noormees püüdis vapralt kaamerate ees und tõrjuda, pööritades silmi, haigutades ja huult näksides, tõmmates endale ootamatult palju tähelepanu, et sotsiaalmeedias sai temast suisa teine päevakangelane.

Foto: Vida Press
Billy Bob Thornton paljastas viimaks põhjuse, miks tema ja Angelina Jolie teed omal ajal lahku läksid.

Eesti Laul 2017 poolfinalistid on selgunud ning Eesti Laulu produtsent Mart Normet avalikustas täna ETV otsesaates "Ringvaade" poolfinaali pääsenute nimed.

Laine Randjärv
Laine Randjärv on sel sügisel naasmas oma kunagise esimese armastuse rüppe, mille tulemusena hakkavad kümned mehed sõna otseses mõttes tema taktikepi all ühest kõrist laulma.

Foto: Twitter
Naine nimega Omo Kekere postitas sotsiaalmeediasse küünehoolduse järgse foto, mis on terve interneti ajanud segadusse. Kas Sina märkad, mis on pildil valesti?

Fotokoll
Eile õhtul jagati Rotterdamis MTV Euroopa muusikaauhindu ning julgemad staarid kasutasid võimalust, et demonstreerida enda omapärast stiilitaju. MTV Euroopa muusikaauhindade gala kostüümid pole tavaliselt küll nii rajud kui Ameerikas, ent siiski leidub ka siin kandis näitsikuid, kes enne punasele vaibale astumist oleks pidanud veel korra pilgu peeglisse heitma. Publik toob Sinuni 14 stiilinäidet, millest järgmisel korral tasuks pigem hoiduda!

Angelina Jolie ja Bard Pitt lastega
Abielu lahutav näitlejapaar
ja
jagasid laste hooldusõigused ära.

Oma presidendiks valituks saamise teisel päeval helistas
Briti peaminister
ainult selleks, et küsida tema käest Eesti presidendi
telefoninumbrit.

Jaan Tätte juunior ja Simona
Laulva näitleja ja maailmaränduri Jaan Tätte poeg Jaan Tätte juunior ja tema kaasa Simona panid oma 1. oktoobril ilmavalgust näinud teisele ühisele lapsele kõlava ja lihtsa nime — Vivian!

Presidendid
Eesti endine esiproua Evelin Ilves tõdeb, et värskete poliitikasündmuste valguses vajab Eesti ja ilmselt ka kogu Euroopa president Toomas Hendrik Ilvest rohkem kui kunagi varem.

Legendaarne telesaatejuht ja praegune riigikogu liige
viskas
jutusaate esimese osa järel veksli, et autorisaadet saab kritiseerima hakata alles siis, kui kuus osa on eetris olnud. Nüüd, mil "Evelini" esimene hooaeg on seljataga, võtsime Aunastelt sõnasabast kinni.

Leonard Cohen
Kanada laulja, luuletaja ja kirjanik Leonard Cohen suri 82-aastaselt.
Loe edasi ...
Kristiina Ehin ja Silver Sepp
Luuletaja Kristiina Ehin ja muusik Silver Sepp valisid oma augustis sündinud tütrele omapärase nime — hiljuti juba kolmekuuseks saanud tüdrukutirts kannab nime Luike.

David Icke
Maailmakuulus briti vandenõuteoreetik
väisab Eestit ning "
" intervjueeris karismaatilist tegelast Tallinnas asuvas kristallitoas. Üsna intervjuu alguses aga võttis ohjad Icke enda kätte ning endise ajakirjanikuna pani Kärmase hoopis ise terava tule alla.