Menusarja "Girls" looja ja näitleja ütles enne valimisi väljaandele The Hollywood Reporter, et kavatseb Trumpi võidu korral kotid kokku pakkida ja Vancouverisse kolida. "Ma saan sealt oma tööd teha. Ma tunnen paljusid inimesi, kes on kolida lubanud, aga mina teen selle tõesti ära," lisas ta kindlal meelel.

Nüüd aga sööb Dunham oma sõnu ning otsustas Instagramis selgitusi anda. "Ma mõistsin, et ma jään ellu. Ma suudan selles riigis ellu jääda juudina, abordiõiguse pooldaja ja seksuaalvägivalla ohvrina, kellel on homoseksuaalne pereliige ja uskumus, et me kõik oleme täpselt ja kaunilt võrdsed. Ma suudan selles riigis ellu jääda," selgitas Dunham.

"Kanadasse kolimise üle on lihtne nalja heita. Palju raskem on näha ja armastada inimesi, kes su postkasti vihaga täidavad. Veel raskem on märgata seda, mida on teha vaja ja seda ka teha. Raskem on elada täielikult ja valuliselt, olles teadlik nendest ebaõiglustest, mis meid ümbritsevad - armastada ja karta oma riiki samal ajal. Kuid ma olen valmis üritama," lisas ta.

Have a Happy Thanksgiving 🦃🍗🍴Love, L

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on Nov 23, 2016 at 2:22pm PST