Näitleja tõdes "Hommik Anuga" saates, et põhiline teema, mille üle nalja visatakse, on tema kasv. "Aga ma teen ise ka selle üle nalja, mulle ei ole see valus teema," sõnas ta ja lisas ka, et kõige valusamad momendid olid puberteedieas. "Siis sain aru, et olen teistmoodi ega saa olla selline, nagu tahaksin."

"Sellistest inimestest nagu mina ei räägitud toona, aga siis oleksid seda pidanud tegema vanemad, tooma lapsi teistsugusele maailmale lähemale," sõnas Alo, kirjeldades lühidalt oma lapsepõlve. Ka tunnistas ta, et kui ta oleks pikem, poleks ta ilmselt näitlejaks saanud.

Alo emale pakuti ka pärast Alo sündi varianti laps ära anda, ent ta otsustas oma poja üles kasvatada. "Ilmselt mu ema ikka südames mingi hetkeni lootis, et äkki tuleb pikkust juurde, aga ma ei usu, et ta meeleheitel oleks olnud."

Ent teatrit Alo armastab ning üht rolli teisest paremaks ei pea. "Jõuluvana ametile ma ei kandideeri, selle rolli ma jätan teistele, aga päkapiku amet on mul hästi käpas, juba tulevad pakkumised ka," sõnas Alo Kurvits, et jõulud on tal tihedalt päkapikutoimetusi täis.