Hiljuti abiellunud Hele Kõre ja Alo Kõrve liidule lisandub veel üks näitlejatest abielupaar! Hele ja Alo kolleeg Eesti Draamateatrist Mihkel Kabel (25), kes lõpetas lavaka koos Britta Vahuri ja Mari-Liis Lillega, valmistub pulmapeoks isatalus.

 
Mihkli väljavalitu on Linnateatri näitleja Ursula Ratasepa õde Katariina (22), kes õpib samuti näitlemist, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias. Aasta alguses said Katariina ja Mihkel, kes on teatri kõrval mänginud ka kodumaises mängufilmis "Malev" ja löönud kaasa ETV krimiseriaalis "Ohtlik lend", pisipoisi Rudolf Mattiase vanemateks. Nädala pärast, 28. juulil pühitsevad noored vanemad oma suhet suure pulmapeoga sõprade seltsis Järvamaal. Muidu kultuuriinimeste mekas Kalamajas pesitsev teatripere astub altari ette Järva-Madise kirikus.
Mihkel jääb oma tähtsündmusel peatudes diskreetseks, küll on aga teada, et pulmatrall võtab tuurid üles Albu vallas asuvas talukohas, mille peremees on Mihkli isa Aare Kabel. Viimane pärjati millenniumi alguses ka Aasta Isa tiitliga. Aeg näitab - nagu isa, nõnda ka poeg?