Kui politsei mõni nädal tagasi NAOMI CAMPBELLi oma ekskallima Badr Jafari Londoni maja ukse tagant laamendamast tabas, tahtis supermodell oma endisest peatuspaigast ainult oma asju kätte saada. Teate ju küll seda kappide koristamise tungi kell kolm öösel?



Naomil on palju ekskallimaid. Ta on käinud kohtamas Eric Claptoni, Adam Claytoni, Robert De Niro, Adrien Brody, Flavio Briatore, Kevin Costneri, Lenny Kravitzi, Eddie Murphy, Sean Penni, Quincy Jonesi, Sylvester Stallone’i, Tommy Lee, Mike Tysoni, Joaquin Cortesi, Joe Pesci, Robbie Williamsi, Joseph Fiennesi, Sean Combsi, David Blaine’i ja Pedro Diniziga. Ükski neist suhetest pole kestnud üle aasta — kui välja arvata mõned mitme aasta jooksul arenenud kokku-lahku suhted (näiteks Briatorega). Kõik mehed on Naomi hüljanud pärast eriti ägedat raevupurset. Mõned näited:    

Ekskallim: Badr Jafar, Dubai prints (ehkki tegelikult on ta vaid naftaimpeeriumi pärija).

Kui kaua suhe kestis: 10 kuud (kuni 2006. aasta juunini).

Parim kingitus: 1,8 miljonit dollarit maksma läinud sünnipäevapidu seitsmetärnihotellis.

Lahkuminek: Badr pani suhtele punkti pärast seda, kui Naomi põhjustas tema jahil märatsedes 54 tuhande dollari eest kahjustusi.

Ekskallim: Robert De Niro, näitleja.

Kui kaua suhe kestis: 1991-92.

Parim kingitus: Korter New Yorgis.

Lahkuminek: Usaldusväärsed allikad väidavad, et Naomi kutsus Roberti korterisse politsei ja tuletõrje, kuna ta kahtlustas, et mees on seal koos teise naisega. De Niro pani suhtele punkti, ja peagi kuuldi Naomit oma telefoni karjumas: «Sa kas abiellud minuga või kingid mulle maja.» De Nirole ei meeldinud ka see, kui Naomi tema restorani ukse ees näitlejatar Troy Beyerile vastu vahtimist virutas.

Ekskallim: Tommy Lee, rockstaar.

Kui kaua suhe kestis: paar kuud aastal 2004. Parim kingitus: kingad (ilmselt).

Lahkuminek: Tommy hülgas ta, kuna Naomi osutus liiga kulukaks «ülalpeetavaks». «Naomi ei sõida kuhugi, kui tal pole kaasas 500 paari kingi ja 82 kleiti. Seda oli liiga palju,» kurtis Tommy. Naomi vastus: «Ma pole kunagi häbenenud armastust ilusate asjade vastu.»

 

Ekskallim: Flavio Briatore, Vormel 1 mänedžer.

Kui kaua suhe kestis: 1998-2003 (paar oli vahelduvalt koos ja lahus).

Parim kingitus: teemandid.

Lahkuminek: Flavio hülgas Naomi pärast seda, kui ta oli ühe naise ekskallima, Matteo Marzotto, oma jahile kutsunud. Kui Flavio hiljem oma Londoni majja läks, leidis ta eest purukspekstud elutoa.

Ekskallim: Adam Clayton, U2 basskitarrist.

Kui kaua suhe kestis: 2004 (kuid vähem kui aasta).

Parim kingitus: kihlasõrmus kolm kuud pärast tutvumist.

Lahkuminek: Paar läks lahku, kui Claytoni kõrvu jõudis kuuldus, et Naomi on «tõeliselt armunud» Eric Claptonisse.