Detsembrikuule omaselt asutakse analüüsima kõike, mida lõppev aastanumber endaga viib. Nii uuris näiteks väljaanne People Hollywoodi kõmulisimaid lahkuminekuid aastal 2010.

Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds
Üks kaunimaid näitlejapaare Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds läksid lahku juba pool aastat tagasi, kuid abielulahutus tuli ilmsiks alles detsembrikuus.
Paari pressiesindajate sõnul oli tegu sõbraliku lõpuga ning omavahel saadakse suurepäraselt läbi ka täna. Johansson, 26, ja Reynolds, 34, abiellusid septembris 2008.

Zac Efron ja Vanessa Hudgens
"High School Musical" staarid Zac Efron ja Vanessa Hudgens otsustasid neli aastat kestnud romaanile punkti panna samuti detsembris.
Paari lähedaste sõnul ei puutu lahkuminekusse kolmandaid osapooli ning keegi kedagi petnud ei ole.
Vaid paar nädalat enne suhte purunemist nähti Vanessat ja Zaci kuumal Hawaiil kirglikult suudlemas...

Eva Longoria ja Tony Parker
"Meeleheitel koduperenaiste" täht Eva Longoria ja korvpallur Tony Parker kõnnivad eri teid alates novembrist.
Lahkumineku põhjusteks nimetasid nad "lahendamatuid erimeelsusi".  Tegelikkuses oli aga asi hoopis nii, et seksikas Tony pettis oma kallist kaasat hea peretuttavaga...

Courteney Cox ja David Arquette
Courteney Cox ja David Arquette andsid oktoobris teada, et nende 11 aastat kestnud abielu on läbi.
1996. aastal tutvunud ja armunud näitlejad sõlmisid suhte seaduslikuks kolm aastat hiljem. Peres kasvab kuueaastane tütar Coco.
David Arquette elab täna väga segast ja seiklusterohket elu. Pea igal nädalal figureerib ta mõne kollase tabloidi esikaanel, kus poseerib mõne järjekordse uue kallimaga.

Christina Aguilera ja Jordan Bratman
Christina Aguilera ja Jordan Bratman läksid lahku samuti oktoobris. 29aastane lauljatar ja tema produtsendist abikaasa astuvad eri teid aga juba kauemalt.
"Neile sai selgeks, et nad on omavahel pigem sõbrad kui abikaasad," rääkis Aguilera semu väljaandele People.
Christina ja Jordan abiellusid aastal 2005 ja neil on üks ühine laps.
 

Blake Lively ja Penn Badgley
Seriaalist "Kõmutüdruk" tuntud Blake Lively ja Penn Badgley lõpetasid oma mitteametliku romaani oktoobris 2010. Nad jõudsid koos olla kolm pikka aastat.

Halle Berry ja Gabriel Aubry
Näitleja Halle Berry ja tema modellist kallim Gabriel Aubry läksid lahku aprillis. Neli aastat kestnud armastus sai otsa väidetavalt paari suure vanusevahe tõttu  (Berry on 43 ja Aubry 34).  Suhtest sündis pisike tütar, kes jagab end täna ema ja isa vahel.

Berry on tänaseks uue õnne leidnud ja naudib armurõõme Kylie Minogue ekspeika Olivier Martineziga.
Gabrieli on koos nähtud seksika Kim Kardashianiga, kuid midagi tõsisemat noorte vahel ei ole.

Tiger Woods ja Elin Nordegren
Tippgolfar Tiger Woods läks oma rootslannast abikaasast Elin Nordegrenist lahku suure kisa ja käraga. Woods jäi naisele vahele korduvate kõrvalhüpetega ning Elin ei suutnud kõike seda lihtsalt andeks anda.
Nordegren pistis lahutusega taskusse 100 miljonit dollarit. Paar jõudis abielus olla viis aastat ja armastusest sündis kaks last - tütar ning poeg. Woods on täna veel üksi ja nutab Elinit taga, kuid viimane naudib juba uut armastust ning haub abiellumisplaane.

Mel Gibson ja Oksana Grigorijeva
Mel Gibson ja Oksana Grigorijeva jõudsid koos olla vähe, kuid skandaalne suhe ei jäänud maailmale märkamatuks.
Oksana süüdistab Meli peksmises ja räiges vägivallas ning täna veavad endised kallimad kohtus vägikaigast.

Sandra Bullock ja Jesse James
Sandra Bullock ja Jesse James lõpetasid abielu mehe salaarmukeste pärast. Vahetult enne Jesse'i räpaste saladuste ilmsikstulekut jõudis paar adopteerida poja, kes elab täna ema juures.  Bullocki ja Jamesi abielu kestis viis aastat.