Artiklis nimega "Geid, keda me austame", seletab ajakiri enda seiskohta: "Meie, mehed, ei pea teisi mehi armastavaid mehi meesteks. See on reegel. Siiski on mõned erandid. On geisid, kes on välja teeninud meie austuse ja õiguse jääda meie silmis meesteks."

Näitlejad Neil Patrick Harris ja Ian McKellen saavad homoseksuaalsuse andeks oma näitlejatöö eest.

Ajakiri seletab: "Me polnud kindlad, kas Neil Patrick Harris peaks siia nimekirja kuuluma, sest ta kuulutas end 2006.aastal "õnnelikuks geiks", aga Barney Stinsoni tegelaskuju kehastamine sarjas "How I Met Your Mother" muutis meie meelt. On võimatu mitte austada kedagi, kes voolis tüdrukute jahtimise tõeliseks kunstiks, kes süstematiseeris sebimise kõik trikid ja tehnika ning lõi "vendade koodeksi". Isegi kui see oli vaid näitlemine, ta näitles hästi!".

Vene ajakirjanike sõnul on "reegli" eranditeks ka Queeni ninamees Freddie Mercury ja Judas Priesti laulja Rob Halford. "Queeni laulja, Freddie Mercury tõi meile nii palju rõõmu, et me andestaks talle kõik," jätkab ajakiri. Rob Halford on vene Maximi meelest tõestus sellest, et "kui sa oled piisavalt cool, siis pole orientatsioonil vahet".

Stephen Fry pääses nimekirja, sest on "elavaks tõestuseks, et mees saab olla gei ja samal ajal olla ka mõistlik inimene". Lisaks said venelaste poolt andeks ka Oscar Wilde, Jean Marais, Alan Turing, Chuck Palahniuk ja Graham Chapman.