Mida sa arvad sellisest esinemisest, mille ajal oled tõstetud 50 m kõrgusele taevalaotusesse?
Tundub põnev ja hirmuäratav üheaegselt. Mulle meeldivad esinemised, mis tirivad mind "turvatsoonist" välja, pakkudes seejuures uudseid emotsioone. Kuna ma esinen mitmel päeval ja õhtusööke taevalaotuses tuleb kokku päris palju, siis usun, et esimesed tõsted pakuvad korralikku närvikõdi, kuid olen kindel, et peale paari korda tunnen end juba kui kala vees.

Kõrgusekartust sul ei ole?
Eks kõrgelt alla vaadates käib vahel ikka kerge "jõnks" kehast läbi, aga otsest hirmu kõrguse ees pole kunagi tundnud.

Millistes ekstreemsetes kohtades on sul veel esinemisi ette tulnud?
Ega väga ekstreemsetes oludes ei olegi esinenud, kuid eks Eestimaa ilm on pakkunud ka omamoodi elamusi: kõrbekuumust, paduvihma või siis sellist külmust südasuvel, et esinemise ajal ei tunne enam oma käsi ega varbaid. Samas olen alati mõelnud, et tore oleks esineda taevalaotuses, näiteks lennukis või kuumaõhupallis. Nüüd Dinner in the Sky taevarestoranis mul selline võimalus avanebki.

Dinner in the Sky’l pakuvad hõrgutisi maailma parimad kokad Eestist, milline on sinu suhe toiduga?
Ma olen väga suur toidufänn - seda nii valmistamise, degusteerimise kui ka kokasaadete vaatamise näol. Saadetest olen õppinud väga palju kasulikke nippe, kasvõi seda, kuidas hakkida sibulat nii, et see käe all laiali ei vajuks. Kasulike nõuannete kohta teen märkmeid, et neid siis aeg-ajalt üle lugeda ja meelde tuletada.

Seega kokata mulle meeldib ning tihtipeale saan suurema naudingu hõrgutise valmistamisest, kui selle söömisest.

Mis on oluline hea toidu juures?
Minu jaoks on oluline maitsete tasakaal, toidu tekstuur ja presentatsioon.

Millist muusikalist elamust plaanid pakkuda Dinner in the Sky’l toiduelamuse kõrvale?
Hõrgutavate toitude juurde pakun kuulamiseks kauneid armastuslaule.

Millised ootused on sul Dinner in the Sky üritusele ja esinemisele?
Ma olen kindel, et momendist, mil platvorm maast tõstetakse, ununevad igapäevamõtted ja argimured ning taevalaotuses jäävad alles vaid hetked, mil kohtuvad romantika, suurepärane söök, hea muusika ning imeline vaade muinasjutulisele Tallinnale.

Dinner in the Sky toimub Tallinnas 28. juulist 2. augustini Vanasadama Admiraliteedi basseini ääres. Taevarestoranis on kokkadeks 2005. aastal Bocuse d’Ori võitnud Serge Vieira ning 2015. aastal parimaks noorkokaks tunnistatud Antti Lukkari. www.dinnerinthesky.ee