Nicollette Sheridani (45) tegelaskuju Edie Britti päevad «Meeleheitel koduperenaistes» on loetud - Edie lahkus Wisteria Lane\'ilt 19. aprillil teise ilma.

 
Nicollette ütleb: «Keegi seal üleval soovis tema surma.» Ta vihjab mitte taevastele jõududele, vaid veelgi võimukamale paigale - «Meeleheitel koduperenaiste» looja Marc Cherry kontorile. «Arvan, et keda iganes Edie Marci elus ka ei esindanud, oli see keegi, kes talle ei meeldinud. Ja Marcil on alati olnud suuri raskusi elul ja kunstil vahet tegemisega.»
Ehkki Cherry on Sheridani kogu aeg sarja kõrvalosatäitjaks pidanud, pole ta olnud Edie'le meeleheite jagamisega kitsi. Edie maja põles maani maha. Teda ründas mesilaseparv. Ta oleks ennast äärepealt üles poonud. Susan sõitis talle otsa ja ta veetis nädalaid kipsis. Ometi pole miski olnud nii hirmus kui Edie lõpp - ta pääses üle noatera oma hullu mehe Dave'i küüsist ja sõitis vastu elektriposti. Viimases stseenis lamab ta elutuna Wisteria Lane'il.
#end#
Kokkuhoiu ohver  
Sheridani Edie räige surm ei üllata. «Meeleheitel koduperenaistes» veedetud viie aasta jooksul pole tema nimi kordagi ilmunud sarja avatiitritesse. Sheridan ei tea siiani, millega ta sarja looja pahameele ära on teeninud. «Kui sul on juveel, siis miks mitte seda poleerida ja teistele vaatamiseks välja panna?» ütleb ta.
Cherry aga väidab, et seda juveeli oli kulukas ülal pidada. Kaks aastat tagasi, kui näitlejataride palgad tõusma hakkasid, kaalus ta Edie «hukkamist». Kuid Edie jäi ellu ja Sheridan tegi kolleegidele ettepaneku minna ühiselt palgaläbirääkimistele.
«Meile avaldatakse kulude kärpimiseks tohutut survet,» ütleb Cherry. «Nii on see kõigis seriaalides. Meile öeldakse: te peate neid seriaale odavamalt tegema hakkama!»
Nii ei jäänudki tal muud üle kui loobuda ühest diivast. «Milliseid tegelaskujusid ma vajan, et edasi minna? Edie oli juba kõigi sarja meestega maganud ja tekitanud nii palju probleeme, kui ta tekitada sai,» õigustab end Cherry. Nicollette'il ei jää muud üle kui oodata uusi väljakutseid.

Kolleegid Nicollette'ist
 
Felicity Huffman (Lynette): «Nicollette, Sarah Paulson (Cupid) ja mina hängisime möödunud sügisel Emmy'de jagamisel ja unistasime viinast, mida juua. Nicollete läks korraks ära ja tuli tagasi hiigelsuure viinapudeliga, mille me tühjaks jõime. Ülejäänud pidu oli nagu mingi labrakas.»
Nicollette: «Ma lihtsalt hoolitsesin oma lemmik-kolleegi eest.»
 
Marcia Cross (Bree): «Kui ma Havais puhkusel olin, läksin randa, olles mattunud UGG saabaste, kübara, pikkade varrukatega särgi ja pükste alla. Vaatan mina ookeani poole, ja seal on Nicollette - kaunis keha string-bikiinidesse kätketud. See on minu meelest tüüpiline Nicollette.»
Nicollette: «Nii armas! Aga tal on kehv silmanägemine. Ma lehvitasin sellele suure kübaraga säravvalgele olendile.»
 
Teri Hatcher (Susan): «Nicollette mängis olulist rolli minu tütre Emersoni ratsutamiskire esimestel aastatel. Ta tutvustas Emersoni tema esimesele treenerile ja tuli teda isegi võistlustele vaatama. Nüüd on Emerson suurepärane ratsutaja ja ta ratsutab ilmselt kogu elu.»
Nicollette: «Me tõstsime Emersoni kõige armsama väikese poni selga. See on parim viis, kuidas tüdrukuid poistest eemal hoida.»
 
Eva Longoria Parker (Gaby): «Ta on hull. Kui meil sajanda osa pidu oli, poseerisime me koogi ümber. Kõik olid väga tõsised, kuni Nicollette ütles: «No kuulge, võtaks seda veidi kergemalt!» Ta hakkas meid koogiga loopima ja lõpuks pidasime me maha vägeva toidusõja. Nicollette oskab lõbutseda.»
Nicollette: «Eva nägu oli koogile nii lähedal, et ma ei suutnud ahvatlusele vastu panna. Me Evaga olime parajad paharetid.»
 
Dana Delaney (Katherine): «Ta õpetas mulle, kuidas vagunelamut sisustada, sest tema oma oli grupi parim. Ta sisustas selle tõeliseks filmistaari vagunelamuks. Kui Disney andis mulle loa vagunelamu sisustamiseks, kasutasin ma tema sisekujundajat. Nicollette lasi enda omas põrandad, laed ja tapeedid ära vahetada. Tal oli seal võlts-kamin ja baar.»
Nicollette: «See vagunelamu läks tõesti kalliks maksma, aga baari mul seal küll ei olnud. Ma olin ainus, kellel polnud alkoholi. Ta pole minu vagunelamus käinudki, kui ta seal just salaja ei käinud.»
 
Kathryn Joosten (Mrs. McCluskey): «Küsisin temalt kord, kuidas ta neid kõrge kontsaga kingi kanda suudab. «Ma ei suudaks neid iialgi kanda,» ütlesin ma. «Küll sa suudad,» teatas ta. «Me peame koos kingi ostma minema.» Ma arvan, et seda ei juhtu kunagi.»
Nicollette: «Ma luban, et viin ta šoppama.»