Kurvalt fotolt on näha, et koolipoiss nimega Teddy Mazzini andis endast kõik, et korraldada üks vahva sünnipäev. Küll aga selgus, et ükski kutsutud külalistest ei ilmunud poisi sünnipäevale. See on omamoodi äärmiselt kurb, sest Teddy ja tema ema olid selleks valmistunud, oodanud, organiseerinud koha ja toidud.

Poisile avaldasid aga toetust näiteks Dj Khaled, Arizona osariigi NBA ja jalgpallimeeskonnad. Näiteks korvpallimeesond Phoenix Suns kutsus Teddy nende järgmist mängu vaatama, mis leiab aset Los Angeleses. Lisaks ütles meeskonna pressiesindaja, et meeskond valmistab poisile ka kampsuni.

Teddy ema sõnul oli sünnipäevale kutsutud 32 klassikaaslast koos lapsevanematega. Naine lisab, et ta tellis lauale mitu pitsat, sest arvas, et kohale tuleb palju inimesi ja kõik on kahtlemata näljased. Peaaegu kogu toit jäi aga puutumata. Ta lisas, et mõned külalistest teatasid, et nad ei saa tulla, kuid oli ka neid, kes ei öelnud midagi ja jätsid lihtsalt tulemata.

Küll aga mainis Teddy ema Sil Mazzini, et kuigi nädalavahetus oli Teddy jaoks raske, sest nii paljud jätsid tulemata, siis poiss oli ikkagi õnnelik toetuse üle, mida teised talle avaldasid.