Praeguseks arvatakse, et sõrmuse väärtus võiks olla miljon dollarit, kui tegemist on ehtsa roosa teemandiga. Spetsialist Katie Zimmermani arvates võib roosat värvi kivi olla kas roosa safiir või roosa teemant, vahendab Daily Mail.

Zimmerman lisab, et võttes arvesse roosa vääriskivi värvust, suurust ja tooni sügavust, võiks järeldada, et kivi väärtus on 800 000 – 1 000 000 dollarit, kui kivi on teemant. Kui see on aga safiir, siis on sõrmuse väärtus ligikaudu 200 000 dollarit. Igal juhul on tegemist kihlasõrmusega, mille hind on küllaltki krõbe. “Vaadates erinevaid fotosid, millel Gaga sõrmust kannab, võib öelda, et tegemist on väga kvaliteetse sõrmusega,” ütleb naine.

WP Diamondsis töötava Andrew Browni arvates võib sõrmuse väärtus olla aga 400 000 dollarit, sest ta usub, et tegemist on safiiriga. Sel juhul oleks sõrmuse väärtus aga kaks korda suurem, kui Zimmermani arvates, sest tema pakkus safiiriga sõrmuse hinnaks 200 000 dollarit.

Esimest korda märgati Lady Gagat kandmas kaunist sõrmust 28. jaanuaril New Yorgis Madison Square Gardenis toimunud Grammy auhindade jagamisel, vahendab Daily Mail.