USAs megastaari staatusse tõusnud habras lauljatar Kerli Kõiv tegi nii Elva gümnaasiumist ja oma kodumaalt minekut juba mitu aastat tagasi ja on sattunud teisel pool ookeani niivõrd peadpööritavasse kuulsusekeerisesse, et pole aega kooli peale mõeldagi. Kerli liigub sellises staaride ringkonnas, kuhu kuuluvad kõik maailmakuulsad muusikud, sealhulgas ka Madonna ja Lady Gaga.

Jana Kask

Skandaalne lauljatar Jana Kask käis Juhkentali tänaval asuvas Vene gümnaasiumis ning tema koolikaaslased ja -õpetajad on temast vaid head rääkinud. Koolis madalat profiili hoidnud Janast on tänaseks saanud superdiiva, kellel ilmselt oleks äärmiselt raske koolis kehtivale korrale ja autoriteedile alluda.

"Eesti otsib superstaari" saatest tuntuks saanud eksootilise välimusega väikesel tulekeral Anis Arumetsal on vaid 10 klassi kooliharidust ning viimati nähti teda Heino Elleri muusikakoolis. Kuna Anis on väga silmapaistva välimuse ja üsna terava ütlemisega, kiusati teda kuuldavasti koolis päris korralikult, kuid enda sõnul jättis ta koolipingi nühkimise katki siiski muusikukarjääri arendamise nimel.

Carmen Kass

Kuigi moeajakiri Elle nimetas supermodelli Carmen Kassi tema malekire tõttu kõige targemaks modelliks, siis on Paidest pärit kaunitari kooliharidusse jäänud suur lünk. Juba väga noorelt agentuuride ja tippdisainerite pilke püüdnud siresäärne Carmen on seevastu end kooliväliselt igati täiendanud, huvitudes muusikast, teatrist ja kaunitest kunstidest ning lõpetas töö kõrvalt lõpuks ka keskkooli ära.

Kas haritus on tähtsam kui haridus, kallis Publiku lugeja?