Lenna rääkis SL Õhtulehele, et pärast kontserti Nürnbergis ärkas ta öösel hotellis üles meeletu kõhuvalu peale. „Ma ei saanud üldse liigutada, mõtlesin, et annan sealsamas hotellis otsad,” lausus ta.

Haiglas selgus, et tüdrukul on neerukivi. „Arst käskis mul järgmisel päeval juua viis liitrit vett ning istusingi siis peaaegu kogu päeva tualettruumi lähedal,” seletab Lenna. „Kui tavaliselt sõidame ühest kontserdipaigast teise tuuribussiga, siis seekord pidime otsustama rongi kasuks. Nüüd on korras, järelikult tuli välja.”

Lenna küsis arstilt, millest neerukivi tekkida võis. „Arst ütles, et ma ei tohi enam kakaod või Coca-Cola Lighti juua. Mõjutab ka vale toitumine. Aga ega me ei saa ju elutempo tõttu iga kell valida, et söön ainult tervislikult ja võtan selleks tunnikese aega.”

Hetkel on ansambel puhkusel. Piret Järvis teeb Malaisias tõsielusarja, Katrin Siska puhkab Eestis ja asub kuuldavasti üht telesaadet juhtima. Triinu Kivilaan aga veedab koos poiss-sõbraga aega Londonis.

Vanilla Ninja viimasel singlil „Cool Vibes” on võrreldes eelmistega läinud kõige kehvemalt. „Kui produtsent David Brandes poleks meile probleeme tekitanud, oleks see ehk hoopis kõige edukam,” nendib Lenna.

Aasta lõpul aga tahaks Vanilla Ninja üllitada uue plaadi. Uute laulude kõla jääb Lenna sõnul samaks, sest see meeldib nii bändile kui ka nende publikule.

Produtsent David Brandesega on bändil siiani kõik lahtine. „Võitleme kõik, et saada häid diile ja asju, mida väärime. Ja kuna me hetkel uusi lugusid ei tee, siis polegi praegu produtsenti vaja — lepingud Davidiga kehtivad. Ta kirjutab ju väga häid lugusid,” lisas Lenna.

Eesti kontsert tuleb kah kindlasti, lubab Lenna: „Kas oktoobri lõpul või novembri alguses, arvatavasti Saku Suurhallis.”