Lavalised segadused ehk kes on kes?! Linnateatri laval saab publiku rõõmuks peagi tõesti mõnusat segadust olema, kui üles astuvad lavakunstikooli 25. lendu lõpetavad identsed kaksikud Märt ja Priit Pius!

Vennaksed ja veel seitse noort lavaka lõpetajat, nende seas lavastaja Madis Kalmeti (57) pojad Karl-And-reas (22) ja Henrik Kalmet (25), nopitakse Linnateatri peanäitejuhi Elmo Nüganeni (50) initsiatiivil teatri palgale.

Vennad Piusid on juba oma esimesed kiidusõnad kätte saanud –detsembris 2010 anti Nüganeni õpilastele üle Voldemar Panso nimeline preemia, mis omistatakse edukale lavakunstikooli üliõpilasele. Kus sa ‘s teise ilma jätad – nii läkski esmakordselt 33 aasta jooksul väärikas tiitel kahele üliõpilasele korraga!

Läinud aasta aprillis tõi Linnateater oma mängukavva kaks uuslavastust, kus siis veel koolipinki nühkinud näitlejatudengid said end juba nii-öelda päriselt proovile panna. Nii said suure lava maigu suhu ka Karl-Andreas ja Henrik Kalmet, Priit Strandberg, Pääru Oja, Priit Pius, Piret Krumm ning Liis Lass. Kõik mainitud on tänaseks ka väidetavalt saanud tööpakkumise, Linnateatrilt, kes esialgu veel väljavalitute nimesid ei avalda.

On, mida oodata ja vaadata. Edu, noored!