Perekond Sõnajalad lubavad enesele märtsikuu soojas kliimas. Nädala alguses sõitsid Viivi (51) ja Oleg Sõnajalg (54) koos perega Jamaicat nautima, Siiri (51) ja Andres Sõnajalg (53) aga Dominikaani Vabariiki. Õdedele ei kujune reis siiski klassikaliseks päikeseenergia ammutamiseks ja laadimiseks, vaid ka kõvaks tudeerimiseks palmi all – nad valmistuvad teoloogiaeksamiks.

«Pärast meie meeste suuri pingutusi, kui nad said valmis oma geniaalse tuuliku (vennad ajavad tuulegeneraatoriäri – toim.), otsustasime, et on aeg endale väike puhkus anda,» seletab Siiri. «Valisime sel korral reisisihiks Dominikaani Vabariigi. Teeme seal kõvasti sporti ja kavatseme ujuda. Võimaluse korral sõidame alati hotelliterritooriumilt välja ja võtame ka vahva kultuuriprogrammi.»
Siiri ja Andres peatuvad viietärnihotellis Palladium, seal kavatsevad nad võtta ka jooga- ja aeroobikatrenne. «Meie kaks nädalat mööduvad väga tegusalt. Kui tuleme reisilt tagasi, siis saab puhata,» viskab Siiri Sõnajalg oma aktiivse puhkuse üle nalja. Tõepoolest, Siiri kavatseb ka puhkuse ajal palmivilus õppida: «Meil on Viiviga pooleli teoloogiaeksamid. Ja peame veel paar eksamit andma. Kui eksamid on läbi, räägin lähemalt.»
Mis koolis nad õpivad ja kui kanged hinded õed siis koju toovad – jääme põnevusega ootama!