"Eks sai mingeid ühiseid pidusid peetu ja selle käigus vormus pakkumine, et kas sa ei tahaks lavale tulla. Ütlesin, et davai, tulen! Sain ikka Rock Summeri backstage'is olla!" naeris Merca.

"Tegelikult oli distants publiku ja lava vahel nii suur, et oleksin võinud südamerahuga seal roosas trikoos ka ringi kepselda ja poleks mingit vahet olnud, aga kuulda, et see oli ikka publikut šokeerinud ka."

Produtsent Aarne Valmis meenutas, et esinemise kontseptsioon seisnes selles, et avaloo alal tulevad lavale kaks alasti näitsikut, kes kontserti edenedes endale riideid selga panevad. "Soome helitehnikud muidugi ehmatasid end alustuseks täiesti surnuks, et kui see kava juba niimoodi algab, siis millega ta veel lõpeb?!"

Valmis tõi välja, et Merca oli erakordselt koostööaldis. Ühe noortesaate jaoks valmis Tartu botaanikaaias video loost "Onu Bella paradiis", kus Bella ja Merca olid ihualasti.

Merle Jääger tegi Bellaga veel koostööd. Ta kirjutas stsenaariumi ja laulutekstid lastelavastusele "Onu Bella klounimuusikal", millega Bella mööda Eestimaad tuuritas. Klounimuusikalis oli laval ka produtsent Aarne Valmis, kes mängis krahv Draculat.

Kuula saate 35. minutist, kuidas kõlas Aarne Valmise lauluhääl "Onu Bella klounimuusikalis"!