"Kui oled palju kaamerate ees, siis on inimestel sinu välimuse kohta kogu aeg midagi öelda. Ta tahtis olla väga peenike – eriti pärast seda, kui hakkas Ville Valoga sõbrustama," sõnas Margera ema April Vicelandi ruladokumentaalis "Epicly Later’D". "Ville on maailma kõige toredam mees, aga ta ei söönud mitte kunagi, ainult jõi. Ma arvan, et Bam hakkas koos temaga õlut jooma, kuna talle Ville stiil väga meeldis," leiab staari ema.

Joomisest olevat saanud buliimia. "Käisime õhtust söömas ja tema käis pärast tualetis. Küsisin, et kas ta käib oksendamas ja Bam vastas: "Jah, mõnikord ma oksendan, sest ma ei taha paksuks minna.""

Ema sõnul teeb talle väga haiget, et inimesed kommenteerivad poja kaalutõusu võrreldes nende varaste 2000ndate aastatega, mil poeg oli buliimik ja joodik ning seepärast alla võttis.

Ka Bam ise on tunnistanud, et elas läbi süngeid aegu. "Ma ei hakanud jooma enne kui olin 24 või 25 aastat vana. Siis tuli rokkstaari elustiil ja joomine läks käest ära," on ta öelnud – lisaks tulid peagi mängu ka narkootikumid.

Tänaseni viinakuradiga võitlev ning kainelt elada püüdev Margera elab täna koos abikaasa Nicole Boydiga Hispaanias ning valmistub esmakordselt isaks saama. Meest nähakse sagedasti ka Tallinnas.

Margera abikaasa lapseootel:


Vaata, kuidas algas Bam Margera vaimustus HIMist ja Ville Valost, kellest hiljem tema sõber sai: