Möödunud nädalal ka Pärnus Weekend Festivalil esinenud räppar Post Malone viibis teisipäeva õhtul eralennukis, mis oli sunnitud õhkutõusul lõhkenud rehvide tõttu sooritama hädamaandumise.

Post Malone lahkus koos oma kaaskonnaga New Jerseys asuvast Teterboro lennujaamast suunaga Suubritanniasse, kus muusikut ootasid eest kontserdid festivalidel Reading ja Leeds.

Staari eralennuki rehvid lõhkesid õhkutõusmisel ja piloot tiirutas tagasi lennujaama kohale, et hädamaandumine teha. Piloot teatas teatas eile hädasõnumis, et lennuki rehvid on lõhkenud ja pardal viibib 16 inimest.

Allikate väitel paluti piloodil suunduda Massachusettsi poole, et võimalikult palju kütust ära kulutada. Lennuki paagis oli õhkutõusmise hetkel 14 000 liitrit kütust. Mõnda aega pärast seda selgus, et piloodil paluti suunduda New Yorgi osariigi poole, seal jätkas lennuk kütuse põletamist.

Post Malone on tekitanud omajagu kõmu ja nii palju kui tal on fänne, leidub ka tema vihkajaid, kes uudise kuuldes asusid muusiku surma soovima.

Õnneks läks kõik siiski hästi, eile õhtul Eesti aja järgi kell 22:26 saabus teade, et lennuk üritab peagi maanduda. Lennurajal ootasid ees 9 päästemasinat ja 12 kiirabiautot. Kell 22:53 sooritas lennuk turvalise ja õnnestunud hädamaandumise New Windsoris asuvas Stewarti rahvusvahelises lennujaamas.

Post kommenteeris juhtunut ka sosiaalmeedia vahendusel, tänades inimesi nende palvete eest, ent väljendades samas ka šokki, kui paljud inimesed talle Twitteris ja Facebbokis surma soovisid.