Nendest sõnavõttudest tuleb välja justkui oleksid heteroseksuaalsed inimesed erinevalt homoseksuaalsetest ära teeninud lugupidamise ja õiguse inimväärsele suhtumisele ja kohtlemisele.

Publik toob välja vaid mõned homoseksuaalid, kelle talenti väärtustab ja naudib suur osa inimestest, hoolimata nende seksuaalsest orientatsioonist.

Seriaalist "Seks ja linn" tuntud näitlejanna Cynthia Nixon on punapäist Mirandat kehastades naerutanud ja kaasa elama pannud miljonid televaatajad. Kas jätsid menuseriaali vaatamata, kuna see naine armastab teisi naisi?

Näitlejanna Jodie Foster mängis peaosa filmis "Voonakeste vaikimine" ja võitis selle eest mitmeid auhindu, kaasa arvatud Kuldkloobuse. Ilmselt peaks siis seegi kinolina meistriteos homofoobi menüüst välja jääma.

Oled kasvõi korra elus Queeni saatel näppe loopinud ja kaasa laulnud ning mõelnud: "Olid vast ajad, kui tehti sellist muusikat?" Kas sind ei hirmuta seik, et ansambli esilaulja Freddie Mercury oli gei?

Ilmselt ei kõla ühegi homofoobi pulmas kunagi laul, mis on kõlanud tuhandete nii homo- kui heteroseksuaalsete paaride pulmades.

Huvitav, kas pole olemas ühtegi homofoobi, kes poleks rokkinud endal suu suu kõrvuni ühe tuntuima rokiloo järgi, mille esitaja oli biseksuaal.


George Takei ja Zachary Quinto, kes on mänginud Star Trekis, on geid. Aeg kustutada kõik Star Trekiga seonduv oma kõvakettalt?

Miljonite inimeste öökapiraamatuks on kunagi olnud mõni teos Oscar Wilde'ilt, kes oli samuti homoseksuaal. Väärt lugemine või mitte?

Moemaailma suurkujud Domenico Dolce ja Steffano Gabbana on paljude jaoks esimesed nimed, mis meenuvad, kui rääkida moekunstist ja homoseksuaalidest ühes lauses.

Mitmete allikate kinnitusel olid homoseksuaalid ka sellised ajaloo suurkujud nagu Kreeka filosoofid Sokrates ja Aristoteles, Makedoonia valitseja Aleksander Suur, Inglismaa kuningas Richard Lõvisüda ja Itaalia maalikunstnik-teadlane Leonardo da Vinci.