Jennifer Lopez pettis Cris Juddi Ben Affleckiga

Lopez oli Cris Juddiga abielus 2001-2003. Naine kohtus Ben Affleckiga 2003. aastal filmi "Gigli" tegemise raames. Nende vahel lõi põlema armuleek ja Lopez lahutas oma abielu.

Larry King pettis oma naist tema noorema õega

Larry Kingi 26 aastat noorem naine läks oma härraga tülli, sest väidetavalt pettis King oma naist tema õega. Paar suutis aga ära leppida ning ei lahutanud abielu.

Heidi Klum pettis oma muusikust abikaasat Seali perekonna ihukaitsjaga

Heidi Klum ja Seal olid abielus 2005-2012. Nende liit lõppes aga seetõttu, et Klum pettis Seali perekonna heaks töötanud turvamehega. Peale lahutust tunnistas Klum ka avalikult, et käis turvamehega kohtamas.

Brad Pitt pettis Jennifer Anistoni Angelina Joliega

Sellest pole otseselt fototõestust, aga Pitt oli Anistoniga abielus, kui 2005. aastal läksid lahti filmi "Härra ja proua Smith" võtted. Samal aastal lahutas Pitt oma abielu kiiresti ära ja üsna pea nähti tema käevangus Anglina Jolied.

Kristen Stewart pettis Robert Pattisoni Rupert Sandersiga

2012. aastal jäi "Videvikust" tuntud Kristen Stewart vahele Rupert Sandersiga. Seepeale jättis Sandersi naine ta maha ja Stewarti kutt Pattison kolis välja.

Britney Spears pettis Justin Timberlake'i lausa kaks korda

Tuntud lauljanna ekskutt Jason Alexander väidab, et Britney pettis Justinit lausa kaks korda. Näiteks korra pettis Britney andekat lauljat Justinit oma koreograafi Wade Robsoniga.

Arnold Schwarzenegger pettis oma naist Maria Shriverit majahoidjaga

2011. aastal ilmnes, et "Terminaatori" staaril on teismeline poeg oma majahoidjaga, kellega tal oli aastaid kõrvalsuhe. Maria Shiveriga oli Schwarzenegger abielus 1986-2011.

Jude Law pettis Sienna Millerit lapsehoidjaga

Sündmus leidis aset 2005. aastal ja sel ajal oli Jude Law kihlatud Sienna Milleriga.

Ethan Hawke pettis Uma Thurmanit lapsehoidjaga

Ethan Hawke'i abielu Uma Thurmaniga purunes ka lapsehoidja tõttu. 2008. aastal abiellus Hawke lapsehoidja Ryan Shawhughesiga.

Meg Ryan pettis Dennis Quaidi Russell Crowe'iga

Ryan oli Quaidiga kümme aastat abielus, kuid liit purunes, sest naine jäi 2000. aastal vahele Russell Crowe'iga.