«Olen jõudnud ikka, kus teen ainult seda, mida mulle teha meeldib,» ütleb sügisest «Aktuaalse kaamera» uudisteankru kohale asunud Priit «Wend» Kuusk.

Priit Kuusk (39) nimetab end kulgejaks, kelle elu juhib üks suur juhus. Ta oli 20aastane ilma igasuguste plaanide ja ambitsioonideta tattnokk, kui sattus kõrtsis kokku Olaf Suuderiga (40), kellele ta jutustas oma Venemaa muljeid. Olaf kustus Priidu Q-Raadiosse, kuhu tööle asumist võib pidada tema ajakirjanikutee alguseks. Raadios kohtus mees oma tulevase abikaasa, ajakirjanik Heidit Kaioga (41), kellega koos kasvatavad nad kolme last.
Maailmarändur, saatejuht ja hobikokk Wend peab end igas asjas iseõppijaks. «Teen vigu ja siis parandan neid,» ütleb ta.
Priit jätkab AK kõrvalt saatesarjaga «Köögikodanikud», kus lahustuvad kõik tema kired: erinevad kultuurid, inimesed, köögid…

Kuidas sul kokkamishuvi tekkis?
Arvan, et see sai alguse sellest, et jätsin ei tea mitmendat korda suitsetamist maha ja vajasin asendustegevust. Töötasin «Terevisioonis», kui Indrek Kivisalu (pikaaegne presidendi kantselei kokk- toim) õpetas seal tegema chateaubriandi veise sisefileest kartuligratääni ja mustsõstra kastmega. See tuli mul kodus nii hästi välja, et lähedased muudkui kiitsid ja Hanso (Wenna sõber Hannes Hanso, «Uhhuduuri» kaaslane- toim) küsib siiani, millal ma seda jälle teen ja teda külla kustun.
Sain sealt eduelamuse. See on adrenaliini tekitav tegevus, nii nagu mõnele teisele tekitab pinevust mäesuusatamine või langevarjuhüpe.