"Kümme aastat on Naistekas sinu truuks kaaslaseks olnud. Igal laupäeval! Hoolimata halvast ilmast, masust ja poliitmaastikul toimuvast. Nüüd on aeg Ta väärikalt pensionile saata!" seisis saate tutvustuses, mis kutsus üles saate fänne meenutama oma parimaid hetki saate seltsis ja läkitama need saatejuhtidele, kelleks peale Timmeri oli raadiohääl Meelis Tõrv.

Kahetunnise hüvastijätusaate täitsidki peaasjalikult lugejakirjad, mis soovisid saatetegijatele edu tulevikuks ning kurvastasid saate lõppemise pärast.

Mõni minut enne saate lõppu kasutasid saatejuhid võimalust veel viimast korda eetris häälitseda. "Saame viimast korda oma häält lasta raadiosse. Me ei saagi raadios rääkida enam," sõnas Tõrv murelikult. "Aelen mikrofoniga - nii mõnus!" naljatas seepeale Timmer.

Et aeg hakkas otsa saama, siis järgnesid loomulikult tänusõnad kuulajatele. "Kuulge, oli tore! Aitäh kõigile, kes te meid kuulasite ja meile kirjutasite," tänas Timmer, jätkates veel pikalt. "Ja tänu kellele me palka saime," lisas ta naerdes. "Katsuge hakkama saada siis!" võttis ta oma kõne kokku. "Varsti tuleb suvi ja siis on soe ja saab randa minna. Laupäeviti oleme nüüd rannas!" lubasid saatejuhid tulevikus raadio asemel hoopis avalikes kohtades näole anda.

Lõpuks tänasid saatejuhid ka teineteist. "Aitäh sulle, hakkan sust puudust tundma," sõnas Timmer Tõrvale, kes vastas samaga. Eetri lõpetas saatejuhtide reibas "tsau!". Saatele tõmbas joone alla Terminaatori kõige südantlõhestavam lugu "Ainult sina saad mu maailma muuta"...

Saate fännidel ei maksa siiski liialt kurvastada, sest kuigi Timmeri ja Tõrva lustakas loba laupäeviti nende kõrvu enam ei paista, siis said paljud saate teemad ja lood talletatud mustvalgele, kui Timmer eelmisel aastal talle aastate jooksul laekunud lugejakirjadest raamatu avaldas.

"Naistekaga" saab hüvasti jätta 8. märtsil, kui Viljandi Q-Clubis toimub saate lõpupidu. 22. märtsil ootavad "Naisteka" tegijad kõiki Saaremaal ööklubis Diva.