Mis on Teie ilu saladus? Tuleb tunnistada, et näete oma tütre kõrval välja nagu tema õde, mitte ema — nii nooruslik ja kena! Mis on teie ilunipid?

Tänud ilusate sõnade eest! Ilunipid mul aga puuduvad. Kasutan aga juba aastaid palju kreeme ning üldjuhul väldin päikest, seda eriti näole.

Kas Teie ilu on päritav? Kas Teie isa või ema olid sama ilusad?
Usun küll. Juba minu vanaemad ja vanaisad olid väga ilusad inimesed ja isa ning ema samuti.

Kuidas on võimalik, et teile sobib iga juukselõikus — kiilakast lokkideni ja mustast valgeni? Kuidas on võimalik, et pärast kolme lapse sünnitamist olete supervormis, sest olen lugenud, et spordiga pole te kunagi tegelenud.
Ma ei ole enam supervormis — pärast viimaseid rasedusi ja sünnitusi olen saanud endale ka üleliigseid kilosid. Püüan jälgida mida söön ja usun, et mingil hetkel saan ka kaalust alla.

Kas sa ikka veel häbened oma päritolu? Kunagi ammu intervjuus ütlesid, et sul on häbi, kuna sa oled venelane.
Ma küll ei mäleta sellist ütlemist enda kohta… Oletan, et nõuka ajal, mil ka passi järgi juudid olid venelased, seega — see on pigem vale sõnade kasutamine.
Esiteks ma ei ole venelane ja venelaste keskel ei tunne end nendega just väga sarnaselt . Olen segavereline ja mulle väga meeldib see verekokteil. Oma päritolu ma ei häbene, vaid vastupidi — olen väga uhke selle üle!

Kuidas on suhted alkoholiga?
Normaalsed, võtan vahest kas vahuveini või punast veini. 6 aastat pidasin vaheaega ja see mõjus hästi.

Kas Teie mees ka mingi tööga hõivatud on (välja arvatud laste hoidmine)? On ta Teie poolt ülalpeetav?
On hõivatud tööga meie ühises agentuuris ning kui aega saab, siis teeb ka muusikat. Ülalpeetav ta ei ole.

Kas Teie perekonnas on valitsevaks korraks matriarhaat? Kas Teie mees teeb kodutöid (pesupesemine, triikimine, toidu valmistamine, mähkmete vahetamine jne)?
Oleme oma suhetes ja tegemistes võrdsed — meil ei ole matriarhaat ega patriarhaat. Pesu peseb pesumasin, triikimisest olen loobunud aastaid tagasi, toidu valmistab see, kellel aega parajasti on, kuid kõige meelsamini teeme seda võimaluse korral koos! Ja meie lapsed on ammu mähkmetest välja kasvanud.

Kes on/olid nooruses Teie stiiliikoonid?
Nooruses olid mereohvitserid ;) ja hiljem Coco Chanel — kõhna ja alati suitsetav!

Kas te olete kunagi narkootikume proovinud?
Kauges minevikus olen proovinud.

Mis aitab teil stressiga toime tulla?
Palvetamine. Heade inimestega suhtlemine, raamatu lugemine, hea filmi vaatamine.

Mis on Teie suurim hirm? Mis paneb Teid naeratama? Millest saate jõudu?
Ikka kõige suuremad hirmud on alati seotud minu jaoks lastega.
Lapsed panevad mind samuti naeratama. Jõudu saan oma abikaasa toetusest, sõpradest, headest inimestest ja kindlasti indiaanilaager annab aastaks jõudu.

Kuidas hooldate juukseid ja millist kosmeetikat kasutate?
Juuste puhul kasutan vaid tooteid, mida saab juuksurisalongidest. Pean palju kasutama igasuguseid palsameid ja juuksemaske.
Kosmeetikat vahetan ja kasutan alates Avonist kuni La prairie’ni. Dekoratiivkosmeetikast eelistan Chanel´i tooteid.

Milline puhkus on parim puhkus?
Siis, kui ei pea tööst mõtlema, kuid sellist asja pole olnud juba aastaid.

Kas on asju, mida ei saa andestada? Mida ei suuda Teie siin maailmas andestada?
Selliseid asju pole. Andestada tuleb ja saab kõike, kuigi see võib olla raske ja võtta aastaid, et oma süda valust vabastada.

Nimetage kolm ilusat naist maailmas (ma tegin vastamise lihtsaks, sest ma siiralt usun, et Eestis peale Teie pole ilusaid naisi)?
Monica Belucci, Catherine Deneuve, Gisele Bundchen. Kuid ilu on minu jaoks ühest küljest väga kompleksne nähtus, ja samas väga individuaalne.
Näiteks ma tean täpselt, millist näotüüpi otsivad modelliagentuurid üle maailma, kuid minu jaoks on ilusad just enamasti need, kes modellid ei ole.

Kas olete kunagi plaaninud Eestist mujale kolida?
Olen küll plaaninud. Olen elanud Milanos, kus tundsin ennast väga koduselt, samuti Taipeis aga kõige rohkem meeldis mulle New York!

Võib tunduda veider, kuid mul on veel 37aastaselt suur soov modelliks saada. Huvitav, kas see oleks selles vanuses üldse veel võimalik? Kuidas ma peaksin asjale lähenema ja kas võtaksite selles vanuses jutule?
Tean lugu, kuidas Pariisi üks väga hea agentuur avastas enda ja moemaailma jaoks ühe naise, kes oli umbes 50-60 aastat vana ja see naine tegi karjääri!
Kuid meil ei saa teha modellikarjääri isegi siis, kui oled 16aastane, sest meil puudub turg ja me asume ääremaal.
Aga võite saata mõned pildid endast maili teel.

Kas moemaailmas on palju gay’sid?
Ikka on :)

Millist muusikat Sa kuulad? Kelle kontserdil käisid viimati?
Ma ei kuula viimasel ajal muusikat, mul puudub selle jaoks aeg… Lemmik saade R2s oli “Kuurort”, kuid kahjuks seda enam pole. See, mida seal mängiti, oli minu lemmik muusika. Palju meelepärast muusikat saan oma abikaasa vahendusel.

Kontserditest eelistan orient muusikat. Viimati käisin “Leningrad” ja “Non smoking orkestra” kontserditel — väga lahe elamus oli!

Mis on Teie päris nimi?
See on üks küsimus, mis mind on eriti ära tüüdanud… Minu päris nimi on Beatrice. Selle andis mulle minu ema ja registreeris ära perekonnseisuametis aastal 1970.
Perekonnanime olen kandnud isa oma ja seda kuni aastani 2004, mil vahetasin ära ja võtsin ka juurde oma abikaasa oma.

Kas Te oma lastele julgete näidata “Playboyd”, kus poseerisite? Kas lubaksite oma tütardel selliseid pilte teha?
Jah, muidugi. Ilu ja seks pole veel kuhugi kadunud inimeste elust.

Kas olete oma lastele hea eeskuju? Mida soovid, et oleksid oma elus teisiti teinud?
Sooviksin olla rohkem rahulikum ja taskaalus. Paljud asjad oleks võinud teisiti olla, kuid läks nagu läks.

Kas sul häbi polnud oma eksmehe Oleg Belokrõlovi elukaaslast narkosõltlaseks nimetada? On sul olemas tõendid ja kui on, lao need lagedale. Kus tuleb sinu häbitus ja õelus? Kas sul endal ka häbi on sellise teo üle? Millised kokkupuuted on sul endal kokaiiniga? Räägi oma suhtest Siim Kallasega?
Usaldusväärsed allikad annavad sellist infot ja meedia ei ole see koht, kus neid avaldada. Olen ühel üritusel aastaid tagasi tantsinud ühe tantsu Siim Kallasega.

Tunnen huvi kunagi varem tehtud intervjuu kohta, kus oli öeldud, et Te ei viska minema oma äralõigatud juukseid. Tahaksingi teada, et mis põhjusel te seda täpsemalt teete ja millega seoses ning mida Te nende juustega ette võtate?
Kuidas ja kelle juures on võimalik uurida oma saatust, sest tean et tegelete sellega ka ise ja ehk oskate soovitada.

Juuksed, nii nagu ka küüned, on üks osa inimesest ning vanade õpetuste järgi ei ole hea jätta neid kuskile vedelema. Neid tuleb koguda ja hävitada teatud kindlal moel.
Saatust ei ole kindel, et saab uurida, aga astrolooogia kindlasti annab suure võimaluse tutvuda oma elu võimalustega ja valikutega.
Vahel võib saada mõned vastused ka Inglite või Tarot kaartidega.

Mis on lemmik riideese ja lõhnaõli?
Lemmik riideeese muutub pidevalt ja nii ka lõhnaõli.
Olen üsna muutlik olend, kuid kleit on vist ikka parim ese. Pean ka tunnistama, et hetkel väikeste lastega olen eelistanud praktilisemaid riideid ja kingi igapäevastes toimingutes.

Miks peavad modellid nii pikad ja nii peenikesed olema?
Seda dikteerib moemaailm ja marketing. Pika ja sihvaka seljas näevad aga ka asjad palju paremad välja.

Mida Sa tõeliselt hästi teha oskad?
Inimesed ütlevad, et süüa :)

Soetasite Belokuroviga abielus olles nii majakarbi kui korteri. Abielu jooksul soetatud vara läheb ju pooleks. Kui teie saaksite korteri ja Belokurov majakarbi, oleks kõik juristide arvates jokk ja teil oleks ruumi oma laste jaoks?
Jah, majakarbi ehitasime mulle vanaisa poolt kingitud maatükile ja meil oli kokkulepe pärast tema vanglast tulekut saan majakarbi mina ning korteri tema.
Kuid see inimeste kasutaja loobus oma sõnast ja proovib nüüd mulle oma pangavõla maha müüa.
Mis siis ikka, elu läheb edasi ja taeva poolt on teada täpselt, kuidas asjad on ja see mees vastutab kunagi oma sõnade ja tegude eest.

Mis tunne oli oma lapselast esimest korda süles hoida ?
Tunne oli suurepärane, seda on raske kirjeldada… väga uhke ja hea igal juhul!

Rääkige palun oma hobidest ja astroloogiahuvist. Kas Teil on olemas oma horoskoop? Kas arvestate sellega oma tegemistes ja plaanides?
Olen olnud aastaid Avesta astroloogia huviline ning arvestan palju oma igapäeva tegemistes soovitustega teatud päikese ja kuu kalendritest.
Loomulikult on mul olemas minu sünnikaart ja lasen vahel teha ka iga-aastast Solaari, mis annab palju infot tulevase aasta kohta (aastat loetakse sünnipäevast sünnipäevani).

Teie lastel on väga huvitavad nimed. Kas panite nimed nende tähendusi arvestades või niisama? Kust otsisite selliseid nimesid?
Ikka tähenduse järgi. Uurisin mitut raamatut ja veebilehti.

Kas olete kasutanud ilukirurgiat või ilusüste? Kuidas suhtute vananemisse? Kuidas püüate vananemist edasi lükata?
Aastaid tagasi tegin rinnakorrektsiooni. Muud ei ole teinud, süste ma kardan ja üritaks neid vältida. Vananemist ei karda, kuid haigeks jäämist küll.

Te toetate väga oma tütart. Kas seepärast, et olete ise olnud ükskikema? Olete väga mõistev ja toetav lapsevanem! Imetlusväärne!
Ma ei ole olnud üksikema. Mul oli abikaasa, Simona isa. Ta küll õppis palju ja sai olla vähe kodus, kuid see ei häirinud mind.
Toetav olen olnud selles mõttes, et omal ajal meie vanemad ei kiitnud heaks nii noores eas lapse soetamist. Mind aga huvitas see kõige vähem, mida teised arvasid ja olin lapse saamise üle väga õnnelik.

Mida soovitate Eesti naistele nooruslikkuse ja ilu säilitamisel ja pereelu kooshoidmisel?
Soovitan enda eest seista ja varem või hiljem lahti lasta suhteid, milles pole armastust ega austust.
Kokkulepped tuleb juriidiliselt vormistada. Olla ka väärikas ning eneseteadlik. Ja hoolitseda tuleb ikka enda eest nii vaimselt kui ka füüsiliselt.

Olen kuulnud Teie agentuuri modellidelt et olete veel neile võlgu lausa aasta taguste tööotsade eest. Kuidas seda kommenteriksite?
Töö asju ma ei aruta meedia vahendusel. Mõni modell on rikkunud näiteks lepingusätteid või tal on olnud teisi kulusid agentuuri ees. See kõik on aga agentuuri ja konkreetse modelli vaheline asi.

Kuidas kommenteerite oma modelli karjääri Itaalias? Kohalikud iseloomustavad Teie headust vaid seksuaalsest küljest?
Ma ei ole teinud modellikarjääri, vaid olen teinud modellitööd Milanos ja teistes linnades üle maailma.
Kommentaarina võin tuua ütluse enamustelt välismaa scautidelt: “Beatrice, palun leia meile sama ilus modell nagu sa ise oled!”