Aastatel 1996-1997 kehastas Sian Blake sarjas "EastEnders" Frankie Pierre'i tegelaskuju. Näitlejanna auto leiti 3. jaanuaril Londoni idaosast, kuigi keegi ei tea, kuidas see täpsemalt sinna sai. Tema elukaaslane Arthur Simpson-Kent, kes oma pere kadumisest politseid teavitas, läks ise kaduma kolm päeva hiljem, kirjutab BBC News. Simpson-Kent on näitlejanna kahe lapse (8-aastase Zachary ja 4-aastase Amoni) isa, keda nähti viimati Londoni kirdeosas.

Nende naaber Sam Sanni-Alashe on šokis: "Ma tunnen seda naist. Ma näen tema lapsi aias mängimas. Ma teretan neid koguaeg. Me ei ole küll lähedased, aga ta oli väga õnnelik naine. See on katastroof ja kogukonna jaoks kohutav lugu. Ma polnud neid viimased kuus nädalat näinud."

"Hetkel pole me ametlikult surnukehasid identifitseerinud, kuid see on juhtumis märkimisväärne areng ja Siani perekonda on sellest teavitatud," teatas uurija Paul Monk. DailyMaili andmetel on Simpson-Kent põgenenud nüüdseks Aafrikasse ja interpoli on sellest teavitatud.

Mehe endine abikaasa Dominique Debliuex süüdistab Simpson-Kenti kokaiini müümises. Debliuex rääkis väljaandele The Sun: "Ta tarvitas mitmel korral kokaiini ja müüs seda ka edasi. Ma mõtlen nüüd, kas just narkootikumid võivad olla Londonis toimunud jubedate sündmuste põhjuseks."

Naise sõnul on Simpson-Kent isaks tervelt kaheksale lapsele, kel kõigil on erinevad emad. "Meie abielu oli üks ajaraiskamine. Me ei saanud üldse läbi ja ta oli äärmiselt vägivaldne. Ta peksis ka enda tütart Isist. Ta ei hoolinud temast üldse."